La Biblioteca d'Altafulla amplia horaris

La Bibliomar també veurà incrementat el seu catàleg bibliogràfic
Una imatge de la instal·lació de la Bibliomar, ara fa uns dies. | TarragonaDigital.com

 

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla ha anunciat que a partir d'aquest dilluns, dia 1 de juliol, oferirà el servei de Biblioteca Municipal cada dia de dilluns a divendres durant el matí i la tarda. D’aquesta manera, doncs, s’amplien els horaris en què els usuaris podran accedir-hi i fer ús de les seves instal·lacions així com gaudir dels serveis habituals, almenys fins al mes de setembre.

 

I és que els nous horaris contemplen que al llarg de l’estiu, durant els mesos de juliol i agost, es combinin tant el propi equipament de la Biblioteca Municipal com el de la Bibliomar. Per això Cultura i els seus respectius tècnics han organitzat l’obertura de les dependències del carrer Vinyet de deu del matí a una del migdia i les del parc de Voramar de cinc de la tarda a vuit del vespre.

 

Una actuació per «promoure la cultura i les lletres»

Una actuació, aquesta, que és de les primeres que impulsa la regidoria encapçalada per Gemma Maymó aquest mandat, i que «a petició de la ciutadania respon a la voluntat d’oferir el servei en un horari més ampli amb la finalitat de promoure la cultura i les lletres».

 

La nova regidora de Cultura ha explicat també que la reforma d’horaris pels propers mesos no suposa de moment cap canvi a la programació del centre. Així doncs, la Biblioteca seguirà mantenint la mateixa dinàmica pel que fa a tallers i contacontes. De fet, aquest tipus d’activitats seran les més comunes també a la Bibliomar, on s’espera que al llarg de les properes setmanes hi puguin ser protagonistes, a més, presentacions de llibres, concerts o altres propostes alternatives.

 

Una amplicació del catàleg bibliogràfic per a la Bibliomar

El que sí que ha apuntat Maymó sobre la Bibliomar, que va instal·lar els seus diversos mòduls al parc de Voramar el passat dijous al matí, és que s’ampliarà el seu catàleg bibliogràfic. En aquest sentit oferirà als usuaris la possibilitat de demanar qualsevol llibre, revista, diari o document que hi hagi al fons bibliotecari per a la seva consulta o préstec.