Troben la noia de 20 anys desapareguda al Catllar

La jove no va tornar a casa després de sortir a sopar i tampoc ha anat a treballar
Aquest és l'aspecte d'Eva Casal, la noia desapareguda al Catllar | Cedida

 

Actualització 21.50 h

Finalment l'Eva ha estat localitzada sana i estàlvia a les 21.30 h d'aquest dimecres al mateix municipi del Catllar. Els familiars i amics agraeixen la difusió que s'ha fet de la desaparició de l'Eva a través de les xarxes socials. 

 

 

Un altre cas de desaparició que afecta la demarcació de Tarragona. Des d'ahir al vespre, la família d'Eva Casal, una noia de 20 anys del Catllar, va sortir a sopar i ja no va tornar a casa, segons ha explicat la família de la desapareguda a TarragonaDigital, la qual no en sap res d'ella des d'ahir. A més, després que no tornes a casa, tampoc ha anat aquest matí al seu lloc de treball.

 

Una noia de 20 anys desapareix al Catllar

Durant el dia d'ahir, 7 d'agost, concretament al vespre, Eva Casal, va sortir a sopar amb la seva parella, però, segons explica la família a aquest mitjà, en arribar tots dos a la població del Baix Gaià, cadascú va agafar el seu camí. A propòsit d'això,  s'afegeix que la jove no s'ha presentat avui, dimecres 8 d'agost, al seu lloc de treball, on l'esperaven aquest matí, fet que ha augmentat la preocupació de la família. A més, també han apuntat al fet que la jove disposa de carnet de conduir i cotxe.

 

En aquest sentit, han trucat al telèfon d'emergències i, posteriorment, en veure que no tornava a casa, aquesta tarda, s'han disposat a adreçar-se a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per presentar la denúncia de la desaparició de la seva filla.

 

La desaparició de l'Eva ha estranyat molt a la seva família, perquè, tal com han explicat, no és un comportament habitual en la noia. Per ajudar a trobar a l'Eva Casal, la seva família ha posat a disposició de la gent els telèfons 655299603 o 603166988, per avisar si la localitzen o la veuen a algun lloc. Les xarxes socials com Facebook, Twitter i Instagram, així com les aplicacions de missatgeria com ara WhatsApp s'han omplert de missatges amb la foto de l'Eva per tal de fer difusió de la seva desaparició.