Torredembarra durà a terme una campanya d'asfaltats aquesta setmana

S'han calendaritzat les accions fins aquest divendres, 13 de desembre
Un grup d'operaris asfalta part de l'avinguda de Catalunya de Torredembarra. | BaixGaiàDiari.cat

L'Ajuntament de Torredembarra durà a terme aquesta setmana tot un seguit d’actuacions dins de la campanya d’asfaltat d’aquest 2019, amb un pressupost aproximat de 50.000 euros. Cal tenir present que aquestes actuacions comportaran afectacions en el trànsit.

El calendari del pla d'asfaltat d'aquesta setmana

En aquest sentit, des de la regidoria de Via Pública i Manteniment de l'Ajuntament de Torredembarra han calendaritzat les diverses actuacions que es duran a terme al llarg de tota aquesta setmana. Responen al calendari següent:

Dilluns, 9 de desembre

S'asfaltarà un tram del voral del passeig de Miramar, direcció Barcelona, entre el pont de Clarà i la rotonda de Nova Torredembarra. D’altra banda, el regidor de Via Pública i Manteniment, Raúl García, ha explicat que aprofitant aquesta actuació s’avançaran dues accions més, previstes en el futur projecte de condicionament de l’antiga N-340, com són un pas elevat d'asfalt a l'alçada del caminet de Clarà i la senyalització dels carrils bicis d’aquest passeig.

Els carrils bici tindran una amplada de 2,5 metres, seran bidireccionals i d’ús compartit per a ciclistes i vianants. Concretament, se senyalitzaran 640 metres entre el pont de Clarà i la rotonda de Nova Torredembarra, al costat de mar. Es tracta d’una zona del municipi on es produeix un important trànsit de vianants

Dimarts i dimecres, 10 i 11 de desembre

S'asfaltarà un tram del carrer de Pompeu Fabra, comprès entre la rotonda de Dues Parets i l'enllaç al passeig de Babilònia —s'asfaltarà la rotonda i els enllaços amb Donya Guiomar i Dues Parets. 

Dimecres i dijous, 11 i 12 de desembre

S'asfaltarà el carrer dels Atinents, a Baix a Mar.

Dijous i divendres, 12 i 13 de desembre

Està previst asfaltar un tram del carrer de la Riera de Gaià, al polígon industrial Roques Planes de la localitat.

"🍽 LA TORRE: Més de 1.000 menús servits en les jornades dels Ranxets" "🏖 Nova aportació de sorra a la platja de Roda de Berà"