La Policia Local de Torredembarra endega una campanya de control d'infraccions

Es durà a terme entre l'1 i el 7 d'abril
Imatge d'un pas de vianants a Torredembarra. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

De dilluns a diumenge de la setmana que ve, és a dir, dels dies 1 al 7 d’abril, la Policia Local de Torredembarra durà a terme una campanya de control de vianants, una sèrie de controls en una operació que està coordinada des del Servei Català de Trànsit i que és d’abast territorial català.

 

D'aquesta manera, doncs, la Policia Local torrenca vigilarà amb especial èmfasi les possibles infraccions que puguin cometre els conductors contra la seguretat dels vianants, però també a les que puguin cometre aquells que circulen a peu.

 

La Policia Local de Torredembarra, atenta a la seguretat dels vianants durant aquesta campanya

Durant aquesta campanya, que es farà entre dilluns i diumenge de la setmana que ve, es posarà especial cura en combatre les infraccions i les conductes de risc dels conductors dels diferents tipus de vehicles que posin en perill la integritat dels vianants.

 

Alhora, es vetllarà per lluitar contra la indisciplina en el respecte als semàfors i els passos de vianants i es faran controls preventius dels creuaments incorrectes per part dels vianants. També s’incidirà en les conductes antireglamentàries que impliquin un comportament que entorpeixi indegudament la circulació i que originin perjudicis o molèsties innecessàries a les persones.

 

L'Ajuntament de Torredembarra vol ampliar la plantilla de la policia local torrenca

En paral·lel, fa uns dies, la Junta de Govern de l’Ajuntament de Torredembarra ha acordat dur a terme dos nous processos selectius de personal, en aquest cas per ampliar la plantilla de la policia local torrenca. En aquest sentit, s’han aprovat les bases específiques per a la cobertura d’una plaça d’Inspector de la Policia Local, amb caràcter funcionari de carrera, i per a la constitució d’una borsa d’agents de la Policia Local. En tots dos casos, s’obre la convocatòria mitjançant el sistema de concurs-oposició lliure.

 

També et pot interessar