Imatge d'una edició passada de la Fira d'Indians de Torredembarra

La Fira d'Indians de Torredembarra es reformula per evitar aglomeracions de públic

Les Activitats del Patrimoni Indià se celebraran de l'11 al 13 de setembre, en substitució de l'habitual fira

Cancel·lada la Fira d'Indians de Torredembarra, amb les parades del mercat com a un dels principals punts d'interès, que finalment no es podran lluir enguany. Segons explica la regidora de Turisme, Marina Riudeubas, s'ha considerat oportú reformular la iniciativa per evitar aglomeracions de públic.

D'aquesta manera, «la Fira pròpiament dita no es farà», sinó que s'han programat un seguit de propostes alternatives que sota el nom d'Activitats del Patrimoni Indià, que intentaran fer passar una bona estona, mantenint les mesures de seguretat i distanciament recomanades per evitar rebrots de coronavirus.

Les activitats se celebraran de l'11 al 13 de setembre, i comptaran amb un aforament limitat per evitar aglomeracions. Totes aquestes mesures, així com les d'higiene personal i seguretat per evitar contagis, ja s'han implementat, amb èxit, en diferents activitats realitzades aquest estiu a Torredembarra com el Festival de la Roca Foradada, el Pleniluni Circus o el Cinema a la Fresca

Totes les activitats requeriran inscripció prèvia, que es podrà efectuar a través de la pàgina web www.turismetorredembarra.cat.

Les Activitats del Patrimoni Indià de Torredembarra

11 de setembre

A les 18 hores, Visita guiada al patrimoni indià. Preu 3 euros. Infants fins als 12 anys, gratuït. El punt de trobada serà la Sala d’exposicions Lluís d’Icart, entrada pel camí de l’Era. L'idioma de la visita serà el Català. Places limitades. Ús obligatori de la mascareta. 

A les 20 hores , a la plaça del Castell, Concert d’havaneres amb el grup Xarxa. Activitat gratuïta amb reserva prèvia d’entrades a partir del 7 de setembre a: turisme@torredembarra.cat o al telèfon 977 64 45 80. Aforament limitat. Ús obligatori de la mascareta.

12 de setembre

A les 18 hores, Visita guiada al cementiri. Preu 3 euros. Infants fins als 12 anys, gratuït. El punt de trobada serà la Sala d’exposicions Lluís d’Icart, entrada pel camí de l’Era. L'idioma de la visita serà el Català. Places limitades. Ús obligatori de la mascareta.

A les 19.30 hores, Visita guiada al patrimoni indià. Preu 3 euros. Infants fins als 12 anys, gratuït. El punt de trobada serà la Sala d’exposicions Lluís d’Icart, entrada pel camí de l’Era. L'idioma de la visita serà el Català. Places limitades. Ús obligatori de la mascareta. 

A les 22 h, a la plaça del Castell, Concert Vela Llatina (Boleros, guarachas, txa txa txa, músiques d’anada i tornada). Activitat gratuïta amb reserva prèvia d’entrades a partir del 7 de setembre a: turisme@torredembarra.cat o al telèfon 977 64 45 80. Aforament limitat. Ús obligatori de la mascareta.

13 de setembre

A les 12.30 hores, Visita guiada al patrimoni indià. Preu 3 euros. Infants fins als 12 anys, gratuït. El punt de trobada serà la Sala d’exposicions Lluís d’Icart, entrada pel camí de l’Era. L'idioma de la visita serà el Català. Places limitades. Ús obligatori de la mascareta. 

Exposició 'Les Joguines dels Indians'

A banda de les activitats programades durant els tres dies en què durarà l'acte; des del dilluns 7 de setembre fins al dissabte 12 de setembre, a la Sala d'exposicions Lluís d'Icart, podran gaudir de l'exposició 'Les Joguines dels Indians'. Es podrà visitar des de les sis de la tarda fins a dos quarts de nou del vespre.

L'Ajuntament de Torredembarra recorda també que, per a les persones que accedeixin als concerts, hauran d'anar vestides completament de color blanc, i se les obsequiarà amb un barret indià que caldrà recollir abans del concert a la carpa de Turisme situada a la plaça del castell.


Comentaris