Seixanta treballs opten al Premi de Periodisme Mañé i Flaquer a Torredembarra

La 31a edició del guardó s'entregarà el proper dissabte, 10 de novembre
Una imatge de família amb els guardonats de 2017 del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer. | BaixGaiàDiari.cat

 

Un total de seixanta treballs s'han presentat a la trenta-unena convocatòria del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer de Torredembarra. Els guardons, organitzats per la regidoria de Cultura d'aquest consistori, s'entregaran el proper dissabte, 10 de novembre, en una gala que es farà al Pati del Castell —la ubicació és una de les novetats d'enguany.

 

Seixanta treballs, presentats a les dues categories del XXXI Premi de Periodisme Mañé i Flaquer

Un total de seixanta treballs s'han presentat a a les dues categories amb què compta el Premi de Periodisme Mañé i Flaquer. Es tracta d'una xifra molt similar a la de l'edició de l'any passat. Una altra de les novetats és que aquest 2018, la categoria de Comunicació Local ha ampliat el seu àmbit més enllà de Torredembarra: els treballs poden ser sobre el Baix Gaià, sempre, això sí, que la Torre hi aparegui suficientment referenciada. S'hi han presentat set treballs, que opten a un premi de 2.000 euros.

 

Pel que fa a la categoria de Periodisme Turístic, s'han rebut un total de 53 treballs, un més que l'any passat. El premi a què s'opta és de 6.000 euros en metàl·lic i el compromís de l'Ajuntament d'encarregar al guanyador un reportatge sobre Torredembarra, remunerat, per ser publicat en un mitjà de comunicació d'abast català.

 

L'entrega dels premis es farà el 10 de novembre

La gala dels premis, doncs, es farà el proper dissabte, 10 de novembre, a les vuit del vespre al Pati del Castell. L’entrada és lliure i gratuïta. Noèlia Pérez i Josep Zapater, de CASHALADA cia, presentaran i conduiran la gala, sota guió i direcció de Marc Chornet Artells i el patrocini de Repsol.

 

El jurat decidirà el veredicte de les dues categories dels premis. L'integren Coia Ballesté, presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Jordi Farré, director de la Càtedra Internacional URV-Repsol d’Excel·lència en Comunicació; Josep Maria Girona, exdirector de SER Catalunya; Juan Navarro, director de Comunicació de Repsol; i Sergio Vila-Sanjuan, coordinador del suplement Cultura/s del diari 'La Vanguardia' i guanyador del Premi Nadal de 2013.