GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Altafulla canviarà l'enllumenat del carrer de Santa Marta

El pressupost d'adjudicació és de 61.000 euros
Una imatge del carrer de Santa Marta, situat a la zona dels Munts, a Altafulla. | BaixGaiàDiari.cat

 

La companyia Etra Bonal SA serà l’encarregada de les obres incloses en el projecte de renovació de l’enllumenat públic al carrer Santa Marta del barri dels Munts, a Altafulla, després que hagi estat l’empresa que ha obtingut més punts en el concurs públic sobre la proposta d’adjudicació del contracte d’obres i al qual s’hi han presentat un total de set companyies.

 

Rebaixen en 34.000 euros el pressupost de licitació

Aquesta empresa, doncs, ha estat la que millor oferta econòmica havia presentat i que finalment l’import d’adjudicació ha estat de 61.358,87 euros. D’aquesta manera, la proposta rebaixa en gairebé 34.000 € el pressupost de licitació que s’elevava fins als 95.206,08 euros amb IVA inclòs.

 

Els treballs consistiran, a banda de la renovació de la xarxa i els fanals, en la posada en funcionament d’un sistema Citytouch Lightwave de Philips. Aquesta eina de programació permet realitzar la il·luminació dinàmica, intel·ligent i flexible. És un sistema de gestió i administració on line que connecta de manera bidireccional els punts de llum amb la plataforma Citytouch i a la inversa. Les seves funcionalitats, entre altres, són la gestió remota, la mesura de l’energia i la supervisió de la llum.

 

Pel que fa a l’empresa adjudicatària, es tracta d’un gran grup empresarial dedicat a aquesta mena de tasques d'acondicionament en les àrees de mobilitat, xarxa de trànsit i transport, enllumenat, energia, seguretat i comunicacions amb una llarga experiència de més de 30 anys. 

 

Dos processos més en licitació per part de l'Ajuntament d'Altafulla

D’altra banda, l’Ajuntament d’Altafulla té obert dos processos de licitació. Per una banda, el concurs per l'atorgament d'autoritzacions municipals per a l'explotació dels serveis de temporada a la platja d'Altafulla, guingueta i tarima amb un pressupost de sortida de 33.155,70 euros amb l'IVA inclòs.

 

Per l'altra, l'execució de les obres incloses en el projecte executiu de construcció d'un gimnàs, sala polivalent i vestuari ubicat a l’escola la Portalada, amb un pressupost de licitació que s’eleva als 598.579,33 euros, amb l'IVA inclòs.

 

També et pot interessar