La Policia Local de Torredembarra deté un home en cerca i captura després d'una discussió en un bar

Durant el cap de setmana, el cos municipal de seguretat també ha actuat en dues alcoholèmies positives i un cas de denúncies creuades per violència de gènere
La Policia Local de Torredembarra ha viscut un cap de setmana intens | Cedida

 

 

Aquest últim ha estat un cap de setmana intens a la localitat de Torredembarra per a la Policia Local, que ha hagut de dur a terme diverses actuacions destacades el divendres i el diumenge en relació a dues alcoholèmies positives penals en un sol control policial, un cas de violència de gènere amb denúncies creuades i la detenció d'un individu sobre qui pesava una ordre de crida i captura.

 

 

 

D'una discussió de bar a la detenció d'un home en crida i captura

Al voltant de les onze de la nit del divendres 23 d'agost, la Policia Local de Torredembarra va rebre l'avís telefònic d'una discussió entre un client i el propietari d'un establiment comercial del carrer de Pere Badia. Una patrulla es va presentar de seguida al lloc dels fets i va comprovar que l'origen de la discussió era la negativa del client a abonar la consumició.

 

Els policies van mitjançar entre les parts i finalment el client va fer el pagament, però en identificar-lo, van descobrir que aquest tenia un requeriment de crida, recerca i detenció d'un jutjat de Sabadell per un delicte anterior contra la salut pública. Amb això, els agents van procedir a la detenció de l'individu i el van traspassar al cos de Mossos d'Esquadra, que va posar-lo a disposició de la justícia.

 

La policia de la Torre va efectuar dos controls d'alcoholèmia positius i penals | cedida

 

Dues alcoholèmies positives penals en un sol control

A la matinada del diumenge, vora les cinc, la Policia Local va dur a terme una campanya habitual de control d'alcoholèmia en què va aturar, en total, una quinzena de vehicles. D'entre aquests, els controls van detectar que dues persones conduïen amb una taxa superior a la permesa i que representava un delicte penal: una va donar 0,72 mg/l i l'altra 0,98 mg/l. Les dues persones responsables, veïnes de Torredembarra, han estat citades a comparèixer als jutjats del Vendrell per un delicte contra la seguretat viària.

 

Denúncies creuades per lesions i violència de gènere

També el diumenge, la Policia Local torrenca va haver d'actuar en un cas de violència de gènere. Un home es va presentar a les dependències policials per denunciar les agressions patides per part de la seva exparella, entre les quals assenyalava diversos punts de sutura al cap fruit d'una agressió amb el telèfon mòbil. Mentre es feien les gestions per localitzar la dona, aquesta es va presentar també a la comissaria manifestant que volia presentar una denúncia contra la seva exparella per agressions.

 

Un home i una dona divorciats van presentar denúncies creuades per violència de gènere a comissaria de policia local de Torredembarra. | Google Maps

 

Finalment, no es va efectuar cap detenció, ja que, tot i no conviure, ambdós implicats tenen una filla menor d’edat i els agents varen procedir a actuar pel benestar i seguretat de la menor i no deixar la nena desemparada. Això sí, varen citar dues persones per tal de comparèixer davant del jutge de guàrdia del Vendrell.