FOTO

⚫ La misteriosa mort d'un centenar d'ocells a TGN

El FIC-CAT de Roda de Berà presenta el seu cartell per enguany

L'ambientació fantàstica i la llum, protagonistes d'un disseny que signa Raül Riera
Una imatge d'arxiu del FIC-CAT 2018, que es va celebrar com cada any a Roda de Berà. | Laia Solanellas.

 

Passen les setmanes i s'acosta una nova edició —ja n'aniran una dotzena— del Festival Internacional de Cinema en Català de Roda de Berà (FIC-CAT). Si ara fa uns dies el consistori rodenc signava el conveni amb el festival de cinema pel qual s'hi destinaran 25.000 euros, aquest dilluns, 18 de març, el FIC-CAT ha donat a conèixer el seu cartell per a l'edició d'aquest 2019.

 

Així doncs, la imatge gràfica del FIC-CAT es plasma a la perfecció en el cartell d’aquesta edició, realitzat per Raül Riera, membre del comitè organitzador del festival. La imatge del cartell segueix la mateixa línia que l’espot, i crea una atmosfera on predomina la llum, el color i l'estètica; l'actor i l'actriu protagonistes centren l'acció amb un potent efecte de contrallum que els connecta. Ambientat en un paisatge fantàstic a la recerca de la inspiració per trobar la millor fotografia, la imatge busca, segons han explicat des del festival, transportar l'espectacdor «pel temps i l'espai».

 

Aquesta és la imatge del cartell d'aquest 2019:

El cartell, ambientat en un paisatge fantàstic, ha estat realitzat per Raül Riera. | FIC-CAT Roda de Berà 2019
 

 

Ben aviat es presentarà també l'espot publicitari del FIC-CAT

La dotzena edició del Festival Internacional de Cinema en Català de Roda de Berà estarà dedicada a la direcció de fotografia, disciplina cinematogràfica responsable de l’estètica i la qualitat visual de la imatge, i aquesta és la línia argumental que seguirà l’espot que ben aviat s’estrenarà.

 

Mentre que l’espot es projectarà en nombroses sales dels cinemes OCINE, el cartell promocionarà en format físic i per les xarxes la dotzena edició del Festival, que se celebrarà del 8 al 15 de juny a Roda de Berà. S'ha donat a conèixer aquest mateix dilluns al matí i en les properes setmanes s'espera que el cartell promocioni el festival, que arriba ja a la seva dotzena edició i que, tal com s'ha dit, se celebrarà d'aquí a poc menys de tres mesos.

 

També et pot interessar