Ajuntament de Roda de Berà.

Virgili delega competències a Roda i situa Ferré, Royuela i Dorantes com a tinents d'alcalde

Dijous al vespre se celebrarà el ple de cartipàs que donarà el tret de sortida definitiu al nou mandat

Aquest dijous, 27 de juny, Roda de Berà donarà el tret de sortida defintiu al nou mandat municipal amb el ple de cartipàs, que serveix per fixar com funcionarà el nou mandat: passaran per aquest ple la periodicitat dels plenaris, les retribucions, la creació d'algunes comissions i també els nomenaments de tinences d'alcaldia i la delegació de competències.

El cartipàs municipal de l'Ajuntament de Roda de Berà 2019-2023

D'aquesta manera, doncs, l'alcalde Pere Virgili ja té clar com distribuirà cada àrea entre els membres del seu govern. En el seu segon mandat, ara al capdavant de Tria Roda, Virgili governarà exactament amb la mateixa aritmètica que els darrers quatre anys: en minoria, amb sis regidors. Aquesta és la distribució de regidories i tinences d'alcaldia:

  • Pere Virgili: Alcaldia. Comunicació.
  • Maria Teresa Ferré: 1a tinenta d'alcalde. Cultura, Acció Social, Gent Gran i Festes.
  • Frederic Royuela: 2n tinent d'alcalde. Governació, Medi Ambient, Turisme i Transparència.
  • Rosana Dorantes: 3a tinent d'alcalde. Sanitat, Ensenyament, Comerç i Dona.
  • Manel González: Urbanisme, Obra Pública, Serveis Municipals i Ocupació.
  • Gerard Solé: Hisenda, Joventut, Esports, Infància i Noves Tecnologies.

D'aquesta manera, Ferré guanya pes en el govern assumint la primera tinença d'alcaldia. Conserva competències, però assumeix la cartera de Festes, que fins ara duia Isabel Mondéjar. Perd Dona, que recau en Rosana Dorantes. La nova edil també portarà Comerç i Ensenyament, que provenen de Cèlia Tresserres, i Sanitat, d'Isabel Mondéjar.

El segon tinent d'alcalde, Frederic Royuela, deixa Hisenda i Ocupació, conserva Governació i Transparència i assumeix Medi Ambient i Turisme, fins ara també en mans de la regidora Mondéjar. L'edil Manel González conserva Urbanisme i Obra Pública i es queda Serveis Municipals, que duia fins ara Cèlia Tresserres, i l'Ocupació que assumia Royuela.

González deixa Infància i Joventut en mans del membre més jove del govern: Gerard Solé, una nova incorporació de Tria Roda. A més, però, Solé assumeix una cartera de pes: la d'Hisenda. També suma a les seves competències Esports i Noves Tecnologies.

També et pot interessar


Comentaris