URGENT

CCOO anuncia una vaga general a la indústria química de Tarragona durant la primera quinzena de febrer

Una seixantena de nens, més que mai, al Casal d'Estiu de Torredembarra

Per primer cop han augmentat les inscripcions d’edats compreses entre els 10 i els 13 anys
L'alcaldessa accidental, Núria Batet, i el regidor de Joventut, Guillem Pujol, han visitat el Casal d'Estiu de la Torre. | TarragonaDigital.com

 

El Casal d'Estiu de Torredembarra registra aquest 2019 més canalla inscrita que mai. Una seixantena de nens participaran cada setmana de juliol en aquesta activitat que organitzen la Regidoria de Joventut i Infància i la Regidoria de Sostenibilitat de l'Ajuntament de Torredembarra, i que dirigeix la Fundació Pere Tarrés. Amb aquestes dades, el cert és que enguany se supera l’increment d’inscrits que ja es va produir l’any passat. Les inscripcions d’edats compreses entre els 10 i els 13 anys són la franja d'edat que més ha augmentat.

 

Un casal basat en el circ com a centre d'interès

A banda de la seixantena d'infants i joves inscrits, també s'han ofert places per a joves voluntaris i s’han concedit beques. El casal manté el preu de l'any passat de 30 euros per setmana i 5 euros d'acollida. El centre d’interès en aquesta edició és el circ, i es compta amb el suport del Circ Raluy Legacy, tal com ja es va anunciar fa unes setmanes, quan es va obrir el període d'inscripcions.

 

El 'leitmotiv' dels infants en el casal és la seva la missió d’ajudar els personatges d’un circ a reconstruir un espectacle oblidat mentre treballen competències com la cooperació i el treball en equip. Tot plegat, es combina amb la realització d’activitats com la pràctica de l’esport, els jocs d’aigua, les gimcanes i les excursions. També es fan activitats a Cal Dània, relacionades amb l’agricultura ecològica, a la piscina municipal i a la platja.

 

Visita de Núria Batet, alcaldessa accidental; i el regidor de Joventut

Aquest dimecres, 3 de juliol, al matí, l’alcaldessa accidental, Núria Batet; el regidor de Joventut, Guillem Pujol, van visitar les activitats que es fan en el marc d'aquest Casal d'Estiu. Els va acompanyar també el director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol. La comitiva institucional va visitar el casal i va conèixer de primera mà les activitats que els infants desenvolupen als horts de Cal Dània.