Torredembarra es prepara per rebre els Reis d'Orient

Com és habitual, ses Majestats visitaran Baix a Mar, Clarà i el centre de la vila

Torredembarra ja encara la recta final de les festes de Nadal amb la cavalcada de Reis, que arribaran a la vila aquest dissabte, 5 de gener, a la tarda. Després d'una etapa nadalenca repleta d'actes a la localitat, ses Majestats posaran el punt final a aquestes festivitats fent il·lusionar la canalla que, a centenars, com cada any, omplirà els carrers de la Torre.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els Reis d'Orient visitaran, com és habitual, els tres punts de la vila on són rebuts cada any: per aquest ordre, Baix a Mar, Clarà i 'dalt la Torre'. A les sis en punt de la tarda, apareixeran al carrer del Mar, on faran una cavalcada que els durà fins a la plaça de Josep Valls Ibern per dur els primers regals a la canalla de Baix a Mar. Tot seguit, cap a tres quarts de set, ses Majestats arribaran a Clarà. A l'església d'aquest nucli de la vila hi faran, de nou, el repartiment de regals per als nens de la zona.

La cavalcada més concorreguda, però, serà la darrera. A tres quarts de vuit del vespre,  els Reis d'Orient iniciaran la seva cavalcada al centre de la Torre, que anirà des de la plaça de Pompeu Fabra fins a la del Castell. Allà, la corporació municipal encapçalada per l'alcalde Eduard Rovira, els lliurarà la clau de la vila, els farà una rebuda i es farà el tradicional repartiment de regals.

Els horaris de la Cavalcada de Reis 2019 a Torredembarra

18.00 h,  des del carrer del Mar, fins a la plaça Josep Valls Ibern. Arribada de SS. MM. els Reis d’Orient a Baix a Mar i Cavalcada.

18.45 h,  a Clarà. Repartiment de regals de SS. MM. els Reis d'Orient

19.45 h,  des del carrer Pompeu Fabra fins a la plaça del Castell. Cavalcada de SS. MM. els Reis d’Orient, seguidament, lliurament de les claus de la vila i repartiment de regals

Dijous, 3 de gener, cavalcada de patges al centre de Torredembarra

Els patges reials, per la seva banda, estrenen enguany protagonisme al Nadal torrenc. Aquest dijous, 3 de gener, a les cinc de la tarda, tres emissaris de ses Majestats protagonitzaran una rua pels carrers de la vila, on la canalla els podrà entregar les darreres cartes. També diversos patges seran, a dos quarts de sis, a la plaça de Josep Valls Ibern de Baix a Mar, per recollir cartes i amb un taller de globoflèxia com a animació. A més, de sis a dos quarts de vuit del vespre, a la plaça de l'Escorxador, es farà l'espectacle 'El secret de la Nanna'.