Cinc accidents de trànsit i un cas de violència de gènere a Torredembarra

Els sis fets han ocorregut entre divendres, 6 de setembre i dilluns, 9 de setembre | En tots els casos va intervenir la Policia Local
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Local de Torredembarra  | Gerard Recasens
 

 

Entre el passat divendres, 6 de setembre, i aquest dilluns, 9 de setembre, la Policia Local de Torredembarra ha hagut d'intervenir en diverses ocasions per diferents successos que han ocorregut al municipi. En concret, s√≥n un accident de tr√†nsit amb una persona beguda implicada, un cas de viol√®ncia de g√®nere i quatre accidents m√©s sense ferits. 

 

Diligències per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques

El divendres, 6 de setembre, la Policia Local de Torredembarra va instruir dilig√®ncies per una alcohol√®mia positiva penal. Els fets van tenir lloc al voltant de les 17.00 hores quan una patrulla va ser alertada d'un accident a la rotonda del carrer de Francesc Gual amb el cam√≠ del Moro en el qual es va veure implicat un vehicle que va col¬∑lidir amb un arbre i va continuar la marxa fins que es va aturar amb la impossibilitat de circular pels danys patits. 

 

Mentre els agents de seguretat van inspeccionar el vehicle per l'exterior, una persona es va presentar al lloc dels fets informant que ell era el conductor i que havia patit un accident per√≤ que havia resultat il¬∑l√®s. Els agents van procedir a la seva identificaci√≥ i van realitzar-li les proves d'alcohol√®mia. El conductor va donar positiu amb 0,77 mg/l d'alcohol en aire expirat. Aquesta persona, ve√Įna de Torredembarra, ha estat citada per compar√®ixer als jutjats del Vendrell. 

 

Un cas de violència de gènere i quatre accidents de trànsit

El mateix dia 6 de setembre, al voltant de dos quarts de sis de la tarda, la Policia Local va rebre un av√≠s sobre una agressi√≥ d'un home a una dona en el seu habitatge. Una patrulla d'agents municipals van despla√ßar-se fins al domicili i van comprovar que el presumpte agressor havia fugit. Posteriorment, el van poder detenir i va passar a disposici√≥ judicial. 

 

D'altra banda, tamb√© divendres dia 6, es van produir dos accidents de tr√†nsit i, aquest dilluns, es van produir dos accidents m√©s. En els quatre incidents la Policia Local va haver d'intervenir i cap d'ells va provocar cap ferit.