Cs El Catllar denuncia que la pintura dels llaços és perillosa pels vehicles

N'han denunciat l'estat a la Diputació, propietària de la via
Els llaços grocs, pintats a la carretera que passa pel terme municipal del Catllar. | Cedida

 

Ciutadans, que recentment ha fundat una agrupació local al Catllar, ha denunciat a la Diputació de Tarragona la presència de llaços grocs a la carretera TP-2039, que creua el municipi i que uneix el centre de la vila i les seves urbanitzacions amb l'autovia A-7 i el terme municipal de Tarragona.

 

Ciutadans El Catllar creu que «la pintura amb què estan fets els llaços grocs dels accessos del poble no està homologada». Segons han denunciat de manera pública, això suposa que llisqui, cosa que pot ser «perillosa per a ciclistes i per a motoristes».

 

Ciutadans, contra els llaços grocs de la carretera del Catllar

La queixa de Ciutadans l'han feta pública aquest divendres, 16 de novembre, al migdia, a través de les xarxes socials. El «perill de lliscament» per a ciclistes i conductors de motocicletes a causa de la pintura «no homolgada» amb què s'han fet els llaços grocs sobre l'asfalt de la carretera TP-2039 ha dut la formació liberal a denunciar aquestes pintades a la Diputació de Tarragona, que és la institució propietària d'aquesta via i, per tant, responsable última del seu manteniment.

 

 

Ciutadans va néixer al Catllar a principis d'any

No és la primera vegada que Ciutadans, que tot just fa uns mesos que ha fundat la seva agrupació local al Catllar i que, amb tota probabilitat, presentarà candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig de 2019, duu a terme una denúncia pública al voltant d'alguna qüestió relacionada amb la simbologia en aquesta vila.

 

Tal com ja va explicar fa poc menys d'un mes BaixGaiàDiari.cat, Ciutadans va denunciar a la subdelegació del govern espanyol a Tarragona el fet que la bandera d'Espanya no onegés a la façana del consistoriCs reclamava específicament que «es restitueixi la bandera d'Espanya a l'Ajuntament del Catllar» en una petició que la formació va fer arribar a la subdelegació del govern central i que també va incloure gairebé una dotzena més de municipis del Tarragonès, en una campanya que recentment han fet extensiva a les comarques del Baix i de l'Alt Camp.