GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Ciutadans denuncia pintades a la seu del partit a Roda de Berà

El regidor dels taronges a Roda, Toni Bernal, ja ha comunicat els fets a la policia i ha condemnat «qualsevol expressió de violència»
Imatge de la pintada, a la seu de Ciutadans a Roda de Berà | Facebook / Cs Roda de Berà

 

 

El grup municipal de Ciutadans a Roda de Berà, a la comarca del Tarragonès, ha denunciat a les xarxes socials l’aparició d’una pintada a la seu de la formació al municipi. Al text, fet amb esprai, s’hi pot llegir ‘FCK NAZIS’, conjuntament amb el símbol anarquista i una mena de signatura. Els fets, concretament, es van produir entre la nit i la matinada de dissabte a diumenge, 21 d’abril.

 

El regidor dels taronges a Roda, Toni Bernal, ja ha denunciat els fets davant de la Policia Local i ha condemnat «qualsevol expressió de violència, amenaça o coacció que atempti contra la llibertat d’expressió, opinió i participació de la societat democràtica». Davant d’aquest atac, Bernal ha instat a «no retrocedir ni un pas en la defensa de la democràcia».

 

 

 

 

Cs denuncia un «atac feixista» a Calafell

El passat 13 d'abril, segon dia de la campanya electoral del 28-A, Ciutadans va denunciar un altre atac a la seu del partit a Calafell, al Baix Penedès. En aquella ocasió, la líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, va compartir a les xarxes socials les imatges de les pintades on, segons s'hi pot veure, els assaltants també haurien manipulat el pany del local.

 

Acompanyant les fotografies, Arrimadas va qualificar l'acció d'«atac feixista» i va assegurar que, «per molt que ho intentin, no ens faran callar».

 

 

Més informació: