Torredembarra preveu cobrir totes les places de lloguer del pàrquing de Filadors

A falta de quinze dies per tancar el termini, el ritme de sol·licituds és elevat

Quan encara manquen quinze dies per tancar el termini de sol·licituds de places de lloguer de l'aparcament del carrer dels Filadors de Torredembarra, el consistori es mostra d'allò més satisfet pel que fa al ritme de les peticions rebudes. A data d'aquest dimecres, 9 de gener de 2019, ja són 75 les sol·licituds d'una o més places de lloguer a l'Ajuntament

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Això fa preveure que es podran cobrir les 111 places del pàrquing que es preveia destinar a aquest fi: 90 per a turismes, 16 per a motocicletes i 5 més per a persones amb mobilitat reduïda. Fins i tot, i en funció del nombre final de sol·licituds, el govern de Torredembarra no descarta posar més places per a llogar, traient-ne de les 137 previstes per a l'aparcament de rotació, és a dir, de zona blava.

Unes setmanes més amb el pàrquing de Filadors de franc

Tot i que ara la xifra és de 75 sol·licituds, algunes de les quals per més d'una plaça, el consistori ha decidit que quan expiri el termini, el proper 24 de gener, adjudicarà en primera ronda una plaça per cada demanda, i en una segona, donarà les segones places que algunes sol·licituds hagin pogut demanar. En aquest moment, es podria prendre la decisió de destinar més aparcaments per a llogar.

Només un cop fetes les adjudicacions de les places de lloguer i entrat en vigor aquest servei, previsiblement el mes vinent, es posarà en marxa la zona blava. Això vol dir que, almenys durant unes setmanes més, el pàrquing del carrer dels Filadors continuarà sent gratuït. L'obertura de l'aparcament de franc es va fer a principis de setembre, per compensar la pèrdua de places al carrer de Pere Badia quan es van iniciar les obres de remodelació.

Amb la fi dels treballs, cap al 20 de desembre, es recuperaven les places de pàrquing a Pere Badia i també el solar situat al carrer de Lleida, però el govern manté, encara aquest gener, els aparcaments gratuïts a Filadors i ho farà, doncs, fins que no entrin en vigor les places de lloguer i, just després, les de la nova zona blava.