INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Els comerços i veïns del nucli antic de Torredembarra ja poden sol·licitar la reducció de les taxes

L'Ajuntament de Torredembarra ja ha obert el tràmit, que durarà fins a finals de febrer, per sol·licitar la reducció de la taxa de les escombraries

Els veïns del nucli antic de Torredembarra —l'única zona del municipi en què el pla de recollida de residus Porta a Porta s'ha implementat durant tot l'any passat 2019— així com els comerços i activitats de Torredembarra, ja poden sol·licitar la reducció de la taxa d'escombraries, sempre que compleixin amb els requisits. El tràmit estarà obert fins a l'últim dia del mes de febrer. El càrrec als comptes es farà però, el 14 de setembre.

 

Bonificacions per als ciutadans que reciclin correctament

La Regidoria de Sostenibilitat de l'Ajuntament de Torredembarra ha emès un comunicat per recordar als interessats la tramitació corresponent. Primerament, remarquen que els habitatges que es trobin dins de l'àmbit de la recollida selectiva Porta a Porta i reciclin i separin correctament els residus, rebran una bonificació del 15% de la quota. Aquesta bonificació servirà per incentivar la pràctica del reciclatge al municipi.

 

Paral·lelament, els comerços i activitats que també realitzin correctament aquesta separació de residus, i tinguin vigent l'acord de col·laboració per facilitar aquesta recollida selectiva, també rebran una bonificació en funció del residu reciclat. Concretament, és del 17% en el cas del cartró i del 9% pel que fa a la matèria orgànica i al vidre, pel que es pot arribar a obtenir un descompte màxim de fins al 35%.

 

El tràmit es pot fer a través de l'ajuntament o de la pàgina web

Demanar la subvenció és molt senzill, i és que només cal presentar una instància a l'ajuntament o omplir el formulari que es troba a la pàgina web. Juntament amb aquesta documentació, els ciutadans i ciutadanes hauran d'adjuntar una còpia del rebut pagat per la taxa d'escombraries corresponent a l'any 2019, que es troba inclosa en la factura de l'aigua emesa per l'empresa SOREA. En el cas dels comerços i activitats, els grans generadors, hauran d'adjuntar una còpia del rebut pagat BASE de la taxa d'escombraries corresponent també al passat any 2019.

 

Més notícies de la categoria Baix Gaià