Dia de comiats i benvingudes a l'Ajuntament de Torredembarra

Aquest dimecres s'ha fet el darrer ple del mandat i la primera reunió de la nova corporació
Els regidors de l'actual mandat s'han fet una foto de família després del ple de tancament. | Gerard Recasens

 

Jornada de comiats i de benvingudes, la que s'ha viscut aquest dimecres, 12 de juny, a l'Ajuntament de Torredembarra. A les deu del matí s'ha celebrat el brevíssim ple que, tal com marca la llei, s'ha de celebrar per deixar aprovada l'acta del darrer ple del mandat. Un cop fet el tràmit —Ciutadans i Avui Democràcia s'han abstingut—, diversos regidors han pronunciat paraules de comiat després de no haver accedit al consistori a les eleccions del passat 26 de maig.

 

En quatre torns molt breus, Rosa Maria Guasch (Avui Democràcia), Núria Gómez (PP), Toni Sacristan (CUP) i Clara Solivellas (ABG) s'han acomiadat recordant especialment els treballadors del consistori i amb desitjos de sort per al nou govern, que formarà ERC en solitari després d'haver obtingut la majoria absoluta.

 

Al centre, de blau, Noelia González, nova regidora de Ciutadans. | Gerard Recasens

 

El primer contacte de la nova corporació municipal

Molt poca estona després, al consistori hi ha hagut la primera presa de contacte entre els regidors de la corporació municipals 2019-2023, que prendrà possessió aquest dissabte, 15 de juny, a les dotze del migdia, en el ple de constitució de l'Ajuntament.

 

En la trobada, que ha servit com a presentació de les noves cares, només hi han fallat Joan Torras i Margaret Rovira (ERC), i el secretari municipal ha estat l'encarregat d'explicar-los el funcionament del plenari d'aquest dissabte. Tot seguit, els regidors electes s'han fet les fotografies oficials com a nous edils de l'Ajuntament. Dissabte serà la seva primera posada en escena en públic.

 

Una imatge de la reunió de la nova corporació, amb les dues noves edils socialistes. | Gerard Recasens

 

ERC estrena cinc regidors, però a la reunió tan sols n'hi havia tres: Guillem Pujol, Marina Riudeubas i Maria Gual. | Gerard Recasens

 

També et pot interessar