GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

A concurs la instal·lació d'enllumenat a un tram de l'N-340a a Torredembarra

El pressupost de licitació és de gairebé 100.000 euros amb l'IVA inclòs
Surt a concurs la instal·lació d'enllumenat públic al tram dels càmpings de l'antiga carretera N-340a a la Torre. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

La primera part de la remodelació que Torredembarra vol fer sobre el traçat de l'antiga N-340 ja està en marxa. Aquest divendres, 5 d'abril, al migdia, sortia a concurs públic l'obra d'instal·lació d'enllumenat en un tram de 640 metres d'aquesta via, el que va des de la rotonda de Clarà fins a l'enllaç amb l'actual N-340; el conegut com a tram dels càmpings pels dos establiments d'aquesta mena que hi ha en aquest segment de la via.

 

Un presuspost de licitació de gairebé 100.000 euros

Va ser la Junta de Govern Local del passat dimecres, dia 3 d’abril, la que va aprovar treure a licitació les obres d’enllumenat públic del passeig de Miramar, la travessera urbana de l'antiga N-340 a Torredembara, entre la rotonda del pont de Clarà i la rotonda de la urbanització Nova Torredembarra.

 

Com diem, es tracta del tram de l’antiga carretera N-340 també conegut com a zona de càmpings. El pressupost de licitació és de 99.725,39 euros, amb l'IVA inclòs i el termini per a la presentació de propostes, que segons les bases s'haurà de fer per sobre digital, finalitza el pròxim dijous, dia 2 de maig, a les dues del migdia.

 

Una travessera urbana força concorreguda, en especial a l'estiu

El regidor de Via Pública i Manteniment de l'Ajuntament de Torredembarra, el socialista Vale Pino, ha explicat que la instal·lació d’un total de quinze punts de llum, ubicats cada quaranta metres, «millorarà la seguretat en el trànsit i facilitarà el desplaçament als vianants en un tram de 640 metres que actualment només disposa d’enllumenat en la mateixa rotonda del pont de Clarà».

 

Malgrat això, però, val a dir que aquest segment de travessera urbana és força concorregut, especialment en època estiuenca, en què degut al tipus d'establiments que hi ha, es produeix un gran aforament de campistes, que hi transiten tant a peu com amb bicicleta. 

 

També et pot interessar