GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Torredembarra treu a concurs l'ús de la guingueta de la platja del Canyadell

També surten a licitació espais de lloguer d'embarcacions, el mercadet o els llocs de lloguer de tendals
L'Ajuntament de Torredembarra ha tret a licitació l'ús de la guingueta de la platja del Canyadell de Torredembarra. | Cedida

 

Torredembarra ja prepara la temporada de platja i el seu Ajuntament ha tret a licitació aquesta mateixa setmana l'explotació dels serveis de temporada en la zona de domini públic marítim terrestre, és a dir, a la primera línia de costa. Des d'aquest dilluns i fins el proper dimarts, 12 de març, al migdia, es poden presentar ofertes al consistori per optar a obtenir el dret a explotar algun dels tretze serveis de temporada que surten a concurs.

 

La guingueta de la platja del Canyadell, l'única del litoral torrenc que surt a concurs enguany

Després que el 2018 s'adjudiquessin les guinguetes —els 'xiringuitos'— de la platja de la Paella —una concessió prorrogable aquest any i els dos vinents—, enguany l'única que surt a licitació és la que està ubicada a la platja del Canyadell, a tocar del límit del terme municipal amb Altafulla. Tècnicament, però, es tracta d'un 'quiosc', ja que la seva mida i les seves característiques són més limitades que no pas les de les guinguetes. En tot cas, els interessats a fer-se'n càrrec tenen fins el proper dia 12 de març per presentar ofertes.

 

Les atraccions infantils o el mercadet del passeig, entre els altres serveis que surten a concurs

Hi ha una dotzena de serveis més a concurs. L'explotació del mercadet del passeig marítim, dos permisos per ubicar atraccions infantils —com ara, per exemple, els habituals llits elàstics—, dues places de lloguer d'embarcacions —amb i sense motor, respectivament— i fins a set permisos de lloguer de tendals i gandules. En total, tretze lots que, després d'analitzar les ofertes presentades, s'adjudicaran en les properes setmanes perquè estiguin a punt en començar la temporada de platja, de l'1 de juny al 30 de setembre, que és quan es pot dur a terme l'activitat.

 

El període d'explotació del servei és per una temporada, però s'estableix que es podrà prorrogar també per a l'estiu de 2020 i el de 2021. L'Ajuntament de Torredembarra estipula un cànon i unes taxes que caldrà que abonin les empreses o titulars adjudicataris dels serveis.

 

També et pot interessar