La tradició del primer bany de l'any a Torredembarra, en imatges!

Torredembarra ja ho té tot a punt per a la visita dels Reis d'Orient i el primer bany de l'any

L'ajuntament anima als banyistes a compartir les imatges de la jornada | El repartiment de regals dels Reis d'Orient, sota inscripció prèvia

Torredembarra  es prepara per a les primeres activitats del 2021. Una de les tradicions ja consolidades al municipi és el primer bany  de l'any, que té lloc cada 1 de gener a la platja de Torredembarra. Enguany, però, a causa de la pandèmia del coronavirus, l'acte s'haurà de celebrar de manera diferent.

Per tal d'evitar possibles riscos, l'Ajuntament de Torredembarra aconsella fer el primer bany de l'any de manera individual o, com a màxim, amb els membres de la mateixa  bombolla de convivència. Tot i això, el consistori anima a la ciutadania a compartir les  imatges de la jornada a les xarxes socials.

En aquest sentit, s'instal·laran tres 'photocalls' que s'ubicaran a la plaça de Narcís Monturiol, al davant de la Biblioplatja i al davant de Cal Bofill. Després del bany, els torrencs podran fotografiar-se en qualsevol d'aquests tres espais i compartir-ho a les  xarxes socials amb l'etiqueta  #PrimerBanyTdb o fer-la arribar a turisme@torredembarra.cat amb les dades personals.

Entre tots els que hi participin se sortejaran diferents  regals. Els 'photocalls' estaran disponibles des de les 10 del matí fins a les dues del migdia.

Els Reis d'Orient repartiran els regals personalment

Un altre acte que també generarà molta expectació és l'arribada dels Reis d'Orient, que ho faran de manera puntual i es podrà seguir a través de les  xarxes socials, a partir de les cinc de la tarda. Ses Majestats rebran les claus  de la vila i, posteriorment, iniciaran el repartiment dels  regals  a les cases dels infants d'entre dos i 10 anys.

Tots aquells que desitgin que els Reis d'Orient  els visitin personalment, s'hauran d'inscriure prèviament a l'enllaç  corresponent. La data límit per inscriure's és el pròxim 28 de desembre a les 10 del matí.