Tres joves treballaran mig any a l’Ajuntament de Torredembarra amb contracte en pràctiques

Es tracta d'una subvenció del SOC, cofinançada des de la Unió Europea
La façana i les escales d'accés a l'Ajuntament de Torredembarra, en una imatge d'arxiu. | Àngel Ullate

Un total de tres joves s’han incorporat recentment a l’Ajuntament de Torredembarra amb un contracte en pràctiques de sis mesos en el marc del Programa Joves en pràctiques 2019, que incentiva la contractació per a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

El consistori de la Torre es va acollir a la convocatòria de concessió de subvencions i ha obtingut un ajut total de 33.000 euros. La subvenció l’atorga el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya (SOC), cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE) i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil en un 91,89%. 

Els joves treballaran en tres projectes concrets de l'Ajuntament de Torredembarra

Tots tres joves han estat contractats en pràctiques per a l’execució de diversos projectes ja prèviament concretats. El primer és 'Bookteens', que s'encarregarà de tasques de dinamització de l’espai jove de la Biblioteca Mestra Maria Antònia i, per tant, va a càrrec de la regidoria d’Educació i Biblioteca. D'aquesta manera, s'ha contractat una persona amb un cicle formatiu de grau superior d’animació sociocultural i turística.

La segona plaça és per a l'elaboració del catàleg d’obres d’art de l’Ajuntament, de l’inventari de publicacions i l'actualització de les referències del patrimoni cultural torrenc, per la qual cosa va a càrrec de la regidoria de Cultura i Patrimoni. Els requisits de titulació per accedir-hi han estat disposar del títol de grau en Història, Història de l’Art, Geografia o Humanitats. 

Finalment, una tercera persona s'ha integrat en el projecte anomenat 'La diversitat ens fa grans', de manera que farà tasques de suport de la coordinació i implementació del projecte d’intervenció sociocultural a la vila, sota la tutela de la regidoria de Joventut. Per a aquesta plaça, s'ha exigit un ccle formatiu grau superior d’animació sociocultural i turística.

"🔴 BRISES: Els veïns, indignats, plantaran demà el subdelegat del govern espanyol" "🔴 ALTAFULLA: Els professors de l'Escola d'Adults demanen la «readmissió»"