GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Més controls d'alcohol i drogues al volant a Torredembarra per Carnaval

La campanya s'endega aquest dijous, 28 de febrer, i s'allargarà fins el dilluns, 4 de març
Imatge d'arxiu d'una prova d'alcoholèmia. | Europa Press

 

Alerta tots els conductors que circulin en els propers dies a través del terme municipal de Torredembarra. La Policia Local de la localitat durà a terme una nova campanya institucional coordinada amb el Servei Català de Trànsit entre els propers dies 28 de febrer al 4 de març, per controlar el consum d’alcohol i drogues al volant. Es tracta, doncs, d'una campanya que es farà entre aquest dijous i el proper dilluns, coincidint amb els festejos del Carnaval

 

La campanya, que es portarà a terme seguint les directrius del Pla de Seguretat Viària i les instruccions específiques per a les Policies Locals de Catalunya, farà que la Policia Local torrenca estableixi controls preventius en diferents punts del municipi i en diferents franges horàries al llarg de les 24 hores

 

Cal conduir amb una taxa inferior a 0,25; i a partir de 0,60 és delicte

Amb aquesta i altres mesures, la Policia Local de Torredembarra pretén «aconseguir un canvi cultural en la conducció, circulació i mobilitat dels ciutadans i les ciutadanes que ajudi a evitar l’incompliment d’aquestes normes bàsiques de trànsit i, conseqüentment, es redueixi la sinistralitat viària», segons s'ha explicat aquest mateix dimarts, 26 de febrer, des de l'Ajuntament de Torredembarra. 

 

Caldrà, doncs, ser prudent i responsable al volant com sempre, però aquests dies encara amb més motius, a risc de ser enxampats per una prova d'alcoholèmia o antidrogues. En aquest sentit, cal recordar que conduir amb una taxa d’alcohol entre 0,25 i 0,60 es considera infracció administrativa i que fer-ho amb una taxa superior a 0,60 és un delicte amb la corresponent instrucció de diligències judicials. Qualsevol d’aquestes infraccions comporta una sanció molt severa i la retirada de 6 punts del carnet de conduir.

 

Cal anar especialment alerta, sobretot en tractar-se d'un cap de setmana especialment festiu per la celebració del Carnaval, que té en Torredembarra un dels municipis del Tarragonès on més se celebra.

 

També et pot interessar