GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Roda i Altafulla també faran més controls d'alcoholèmia aquest Carnaval

Torredembarra ja havia anunciat fa uns dies que també endegava una campanya en aquest sentit
Control alcoholèmia Mossos | Mossos d'Esquadra

 

Si a inicis de setmana era la Policia Local de Torredembarra qui anunciava que endegava, de dijous Gras fins al proper dilluns, coincidint amb Carnaval, una campanya de controls d'alcohol i drogues al volant, ara s'hi sumen dos municipis més on, en els propers dies, també tindrà lloc aquesta festivitat: es tracta, concretament, de Roda de Berà i Altafulla.

 

A Roda de Berà, la campanya de controls s'allargarà fins el Dimecres de Cendra, 6 de març

Des d’aquest dijous, 28 de febrer, i fins al dimecres 6 de març, la Policia Local de Roda de Berà durà a terme una nova campanya de control i vigilància de la conducció sota la ingesta de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents. Al llarg d'aquests dies es duran a terme diferents controls específics en tot el municipi per part de la Policia Local.

 

L’objectiu de la campanya és conscienciar als conductors sobre la perillositat de conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, atès que la ingesta d’aquestes substàncies multiplica el risc de patir un accident.

 

A Altafulla també engueguen campanya de controls d'alcoholèmia i antidroga

A Altafulla, la Policia Local també es posa les piles amb els controls antidroga i d'alcoholèmia. Aquest dijous posarà en marxa una campanya per controlar el consum d’alcohol i drogues al volant. Fins el proper dilluns 4 de març, els agents establiran diferents dispositius en diversos punts de la vila i en diferents franges horàries.

 

Cal recordar que en els dos casos, tant el dels controls d'Altafulla com els de Roda de Berà, les normes són, naturalment, les mateixes: conduir amb una taxa d’alcohol d’entre 0,25 i 0,60 es considera infracció administrativa i que fer-ho amb una taxa superior a 0,60 és un delicte amb la corresponent instrucció de diligències judicials.

 

També et pot interessar