GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Roda de Berà aportarà 25.000 euros per al FIC-CAT 2019

A més, el consistori passa a ser coorganitzador del festival
L'alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, signa el conveni de col·laboració amb el director del FIC-CAT, Antonio Barrero. | BaixGaiàDiari.cat

 

Roda de Berà comença a sentir la flaire del FIC-CAT 2019, és a dir, el Festival Internacional de Cinema en Català que, per dotzena vegada aquest proper mes de juny acollirà la localitat rodenca. Un any més, l’Ajuntament de Roda de Berà i el FIC-CAT han formalitzat, mitjançant un conveni anual, la coorganització del Festival Internacional de Cinema en Català, que enguany tindrà lloc del 8 al 15 de juny.

 

L’alcalde de la vila, Pere Virgili, i el director del FIC-CAT, Antonio Barrero, han signat l’acord gràcies al qual el Festival rebrà una subvenció de 25.000 euros per part de l’Ajuntament —l’aportació més quantiosa que rep el FIC-CAT— per tal de celebrar la dotzena edició del certamen cinematogràfic.

 

L'Ajuntament de Roda de Berà s'implica en la coorganització del FIC-CAT

Teresa Ferré, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Roda de Berà, ha passat a formar part activa del Comitè organitzador del Festival. Des dels inicis del FIC-CAT l’Ajuntament rodenc sempre s’hi ha involucrat, però la implicació ha estat més gran des de fa uns anys, ja que no només atorga una subvenció, sinó que també hi posa recursos tècnics i humans.

 

Així doncs, d'uns anys ençà, el festival és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament i a altres ens públics i empreses privades que, gràcies a les seves aportacions, el fan viable econòmicament. Cal destacar, però, que tots els recursos es destinen a l’organització del certamen, les persones que hi assisteixen i els membres del comitè organitzador no perceben cap recompensació monetària, sinó que ho fan de forma totalment altruista.

 

La direcció de fotografia, eix temàtic del FIC-CAT 2019

La dotzena edició del Festival tindrà com a eix temàtic la direcció de fotografia, i comptarà amb un bon nombre de sessions entre totes les modalitats que van a concurs: llargmetratges, curtmetratges, documentals, treballs de centres educatius i videoclips. L’entrada a les projeccions, com és habitual, serà lliure.

 

També et pot interessar