Crema una caseta abandonada a Torredembarra

L'incendi s'ha produït en una zona sense edificar de la Marítima Sud i els bombers l'han extingit ràpidament

Els Bombers de la Generalitat han tingut feina aquesta tarda a Torredembarra. A les 15.51 hores, han estat alertats d'un incendi en una caseta abandonada ubicada a una zona sense edificar del municipi. Es tracta de la Martítima Sud, i el foc s'ha produït a l'interior d'una caseta de ciment. Fins al lloc s'hi ha desplaçat una dotació, que ha aconseguit extingir les flames ràpidament. De moment, es desconeix l'origen del foc.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Foc a una caseta abandonada de Torredembarra

Un petit incendi ha afectat aquesta tarda una caseta abandonada del municipi de Torredembarra. Segons ha informat l'Ajuntament, el foc no ha afectat la vegetació ni tampoc cap element privat. Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 15.51 hores i a les cinc de la tarda ja estaven tornant cap al parc, fet que indica que les flames han estat més aviat minses. Tot i això, s'ha aixecat una petita cortina de fum i la caseta abandonada ha quedat negra. De moment, es desconeix quin ha estat l'origen del foc. 

Un incendi deixa tres morts a Badalona

Almenys tres persones han perdut la vida aquest dissabte, 5 de gener, en l'incendi d'un edifici de 10 plantes a Badalona, al Barcelonès. Així ho han confirmat els Bombers de la Generalitat, que es troben treballant en les tasques d'extinció de l'incendi. L'avís del foc s'ha rebut al voltant de les nou del matí, quan els Bombers han sigut alertats d'un incendi en un bloc de pisos de 10 plantes a l'avinguda Marquès de Mont-roig, al barri de Sant Roc de Badalona. 

Un altre incendi deixa un mort a la Llagosta

Una persona ha mort aquest migdia en un incendi a la Llagosta, al Vallès Oriental. Segons informen els Bombers, hi ha dues persones més ferides per inhalació de fum. També cal esmentar, en aquesta línia, que un policia local ha estat traslladat a l’Hospital de Mollet per inhalació de fum i, d'altra banda, una noia també ha estat atesa per una cremada a la mà.