Crema el descampat d'una zona esportiva de Torredembarra

S'han cremat uns 12 metres d'una tanca perimetral amb la corresponent vegetació
Imatge de l'incendi ahir a Torredembarra | Cedida

 

A Torredembarra, ahir dissabte 6 d'abril, es va cremar una tanca perimetral amb la corresponent vegetació d'una zona esportiva. L'incendi es va produir al vespre, al carrer de la Rosella, i com a conseqüència de les flames va provocar que una canonada de reg es fracturés. L'incendi va tenir lloc en un descampat situat entre els municipis d'Altafulla i Torredembarra i va cremar uns 12 metres de tanca.

Quan passaven 20 minuts de les nou de la nit es va produir un incendi que va cremar uns 12 metres de tanca perimetral amb la corresponent vegetació. Fins al lloc dels fets es va desplaçar una unitat de Bombers i dues patrulles de la policia local de Torredembarra. Els treballadors de la zona esportiva municipal, han estat informats i s'encarreguen de la reparació de l'avaria.

Una dotació de bombers i dues de la policia local es van desplaçar al lloc de les flames | Cedida

 

En aquests moments, es desconeix si l'incendi ha estat provocat. No obstant això, quan els serveis d'emergència van arribar al lloc dels fets, van veure com un vehicle marxava, tot i que no va poder ser aturat.

Imatge de la caravana incendiada a la Terra Alta | Bombers

 

Crema una caravana a la Terra Alta

Al terme municipal de Villalba dels Arcs, a la Terra Alta, una caravana que estava abandonada ha començat a cremar aquest matí de diumenge 7 d'abril. Una dotació dels bombers del parc de Gandesa ha estat treballant gairebé una hora per apagar les flames d'aquest vehicle que es trobava al mig del bosc. En l'incendi, cap persona ha resultat ferida i tampoc hi ha hagut afectacions a la vegetació. No obstant això la caravana ha quedat totalment calcinada.

També et pot interessar:

"CONFIRMAT: Ja se sap qui serà el cap de llista de C's a Torredembarra" "ALERTA: Detingut un lladre al centre de Torredembarra"