MINUT A MINUT

馃敶Nova manifestaci贸 improvitzada al centre de Tarragona

URGENT

鉂 El jove ferit per una pilota de goma al Prat perd l'ull

Torredembarra obre el Consell Municipal de Turisme al sector

Cal presentar les sol路licituds abans del proper 10 d'octubre
Una imatge d'arxiu de la platja de Torredembarra. | Anna F. - Ajuntament de Torredembarra

 

Torredembarra vol impulsar el seu Consell Municipal de Turisme, que va n茅ixer el mandat anterior per reempla莽ar el dissolt Patronat Municipal de Turisme. En aquest sentit, la regidoria de Turisme de l鈥橝juntament de Torredembarra ha obert aquest dimarts, dia 1 d'octubre, la convocat貌ria per entrar a formar part d'aquest Consell Municipal de Turisme, 貌rgan de participaci贸 sectorial per assessorar l鈥橝juntament i formular informes o propostes relacionades amb el turisme.

 

El Consell Municipal de Turisme s'obre al sector

Les entitats i associacions interessades a formar part del consell hauran de presentar un escrit al Registre General de l鈥橝juntament abans del proper dijous, dia 10 d鈥檕ctubre. Cal recordar que, d鈥檃cord amb el Reglament del Consell Municipal de Turisme, els requisits que han de complir les entitats i associacions per a formar-ne part s贸n els d'estar legalment constitu茂des i inscrites en el Registre Municipal d鈥橢ntitats i, 貌bviament, estar vinculades al turisme de Torredembarra

 

L鈥檈scrit de sol路licitud que presentin les entitats i associacions ha d鈥檃nar dirigit a l鈥檃lcalde, i cal que nomenin un titular i un suplent i justificar la seva vinculaci贸 amb el turisme. Tamb茅 cal que facin constar les dades tant del representant titular com del suplent a efectes de notificaci贸: nom, cognoms, adre莽a, tel猫fon i correu electr貌nic.

 

Una vegada s鈥檋agin rebut les sol路licituds en el termini abans indicat, la participaci贸 de les entitats ser脿 decidida pel ple de l鈥橝juntament a proposta del Consell Municipal de Turisme.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris