Organitzen un curs de defensa personal a Torredembarra

Es farà durant tres dissabtes al pavelló Sant Jordi de la vila

Torredembarra acollirà en les properes setmanes un curs de defensa personal que s'impartirà en tres sessions que es duran a terme en els propers mesos. La Regidoria d’Esport de l'Ajuntament de la Torre, en una iniciativa impulsada amb la col·laboració de l'Associació Dojo Zanshin, organitza un curs de defensa personal que és del tot gratuït i que es durà a terme durant tres dissabtes en horari de matí

Un curs de defensa personal a Torredembarra que es farà aquest gener, març i maig

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En les jornades, que seran el 26 de gener, el 23 de març i el 25 de maig, d’onze del matí a una del migdia, al pavelló Sant Jordi de la Torre, es farà un treball progressiu durant aquestes tres sessions.

A més de la part més pràctica del curs, també es tractaran des de temes d’assessorament legal, interpretació de la legítima defensa, tècniques de colpejament, d’evasió i control de persones fins a tècniques de defensa amb armes quotidianes, com poden ser encenedors, claus, paraigües, o altres objectes que permetin les persones poder-se defensar d'atacs imprevistos en situacions de la vida diària.

Les inscripcions, obertes a través de correu electrònic

Les  tres jornades seran impartides pel mestre Carlos Ortiz González i els instructors  Sensei Franciso Morillo 4 Dan de Tai Jitsu, que és treballador social; Senpai Alvaro Balentines 2 Dan de Tai Jitsu, que és criminòleg; i Senpai Toni Dote 1er Dan Karate, que és subinspector de policia.

Les places per assistir a aquestes tres sessions del curs de defensa personal són limitades i les inscripcions, que són gratuïtes, s’han de formalitzar enviant un correu electrònicesport@torredembarra.cat. Cal indicar, en el mail que s'enviï, el nom i els cognoms i un telèfon de contacte.

El pavelló dels Caus, amb el paviment enllestit

Tot plegat, ha transcendit el mateix dia que han acabat les obres del pavelló municipal Els Caus, impulsades també des de la Regidoria d'Esport de l'Ajuntament de Torredembarra. Aquests treballs aplicats sobre el terra del recinte han de resoldre els problemes derivats de la humitat que presentava el terra de la instal·lació, segons han informat des del consistori torrenc.