Anna Magrinyà, candidata de Junts per Catalunya a l'alcaldia de Torredembarra, serà presentada aquest divendres.

Calvet presentarà Anna Magrinyà com alcaldable de JxCat a Torredembarra

L'acte es farà divendres, a les vuit del vespre, a Cal Maiam

A menys de dos mesos per a les eleccions municipals 2019 a Torredembarra, la precampanya ja es troba del tot en marxa i aquest mateix divendres, 29 de març, és la data triada per Junts per Catalunya per presentar públicament la seva candidata a l'alcaldia, Anna Magrinyà. L'acte es farà a les vuit de la tarda a la sala polivalent Cal Maiam i comptarà amb la presència de Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Anna Magrinyà, presentada pel conseller Calvet aquest divendres

Sota l'eslògan «Projectem Torredembarra al futur», el conseller de Territori i Sostenibilitat serà l'encarregat de presentar Anna Magrinyà, que es presenta per segona vegada a l'alcaldia de Torredembarra. Presumiblement, Calvet aprofitarà la seva presència a la vila per explicar les postures del govern en diverses qüestions referides a les infraestructures de la zona.

L'actual conseller de Territori ja va donar suport a Anna Magrinyà ara fa quatre anys: llavors, sent director de l'Institut Català del Sòl (INCASÒL), va oferir una xerrada en plena campanya electoral, en un dels actes organitzats per la que llavors era la candidatura de Convergència i Unió.

Divendres serà, doncs, la posada de llarg de Magrinyà com a alcaldable i oferirà el seu primer discurs de precampanya, després d'haver participat fa unes setmanes a la xerrada sobre la dona i l'esport que va oferir la diputada de Junts per Catalunya, Anna Tarrés.

De cara a l'acte d'aquest divendres, en canvi, no s'espera que Magrinyà desveli cap dels noms que l'acompanyaran a la llista. Caldrà esperar per conèixer-los, però el cert és que Junts per Catalunya està configurant una candidatura plagada de fitxatges independents.

Magrinyà, candidata a l'alcaldia de Torredembarra per segona vegada

Anna Magrinyà va aterrar a la política torrenca tot just fa quatre anys, com a candidata de CiU, rellevant Daniel Masagué pocs mesos després de l'esclat del Cas Torredembarra. El vot de càstig es va notar i la federació va passar de primera a quarta força política, perdent més de 900 vots i situant-se en 522, amb dos edils pels sis que havia obtingut el 2011.

Després de quatre anys de força visibilitat a l'oposició, Magrinyà aspira a recuperar el terreny perdut per CiU fa quatre anys amb la nova marca del seu partit hereu: Junts per Catalunya - Torredembarra. Divendres, comença oficialment la seva segona precampanya electoral liderant aquesta formació a la Torre.

També et pot interessar


Comentaris