Demanen quatre anys de presó per intentar introduir heroïna al Centre Penitenciari de Mas d'Enric

Els fets es van produir el 29 de juny del 2018 | L'acusat, germà d'un intern del penal, va amagar la droga a la bragueta d'uns pantalons
Imatge d'arxiu de la presó de Mas d'Enric, al Catllar | TarragonaDigital.com

La Fiscalia de Tarragona demana quatre anys de presó per a un home acusat d’intentar introduir heroïna —amagada a la bragueta d'uns pantalons— al Centre Penitenciari de Mas d’Enric, al Catllar. Segons l’escrit de l’acusació, es tracta d’un delicte contra la salut pública, a través de substàncies que causen greus danys a l’organisme.

L’acusat és germà d’un intern de la presó tarragonina i, segons explicat el fiscal, el 29 de juny del 2018 va acudir al centre penitenciari per tal de lliurar-li un paquet de roba. Amb això, un dels pantalons del paquet ocultava, a la bragueta, una petita bossa de 2,41 grams d’heroïna de puresa molt baixa, que els funcionaris van detectar en revisar les pertinences.

La droga, evidentment, no va arribar el destinatari i, més enllà de la pena de presó, el fiscal demana també una multa de 120 euros. El judici se celebrarà el pròxim 15 de gener de 2020.

També et pot interessar

"🏰 AGENDA: Arriba la 9a edició de la Marxa Castells del Baix Gaià" "🚜 50 tractors es manifesten a Mas d'Enric per reclamar la llibertat dels presos"