Intervinguts gairebé 2.400 articles falsificats al mercadet d'artesans de Roda de Berà

Set paradetes van ser denunciades per delictes contra la propietat industrial
Set parades del mercadet d’artesans de Roda de Berà denunciades per delictes contra la propietat industrial | Mossos d'Esquadra

 

Gran operatiu policial al mercadet d'artesans de Roda de Berà. Una operació conjunta entre Mossos d'Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil i la Policia Local del municipi del Baix Gaià, van actuar el passat 18 de juliol al vespre fent una inspecció de treball en el mercadet situat al Passeig Marítim de la localitat.

 

Aquest dispositiu es va realitzar de forma coordinada durant l'estiu amb la finalitat d'evitar la comissió de delictes contra la propietat intel·lectual i industrial i, al mateix temps, denunciar infraccions relatives a ciutadans que es trobin en situació irregular. 

 

El resultat d'aquest operatiu conjunt al Baix Gaià va ser la intervenció d'uns 2.400 articles de diferentes marques entre els quals hi havia samarretes, polos, roba interior, ulleres de sol i bosses de mà. Tots aquests productes falsificats es van localitzar en set parades diferents, els quals constitueixen un delicte contra la propietat industrial. D'altra banda, pel que fa a l'aplicació de la Llei d'estrangeria, la Policia Nacional va detenir tres persones que es trobaven en situació irregular i els responsables de les set parades van quedar investigats en diligències policials.