Denunciat un veí de Torredembarra per conduir sota els efectes de l'alcohol

El denunciat va donar un resultat positiu d'1,32 mg/l en la prova d'alcoholèmia que se li va practicar
Denunciat un veí de Torredembarra per conduir sota els efectes de l'alcohol | Cedida
 

Aquest passat diumenge, 30 de juny, la Policia Local de Torredembarra va denunciar un individu, veí del mateix municipi, per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol. Els fets van passar al voltant de les 6 del matí del mateix diumenge, 30 de juny, quan un veí va alertar a la central de la Policia local que davant seu circulava un vehicle fent 'ziga-zaga' pels carrers de Torredembarra i de manera temerària i perillosa. 

 

El denunciat quintuplicava la taxa d'alcohol permesa

Després de rebre aquest avís, la patrulla de servei va poder interceptar el vehicle i en aturar-lo, els agents van detectar que el conductor desprenia una forta olor a begudes alcohòliques. Posteriorment es va poder constatar que l'home anava begut amb l'etilòmetre evidencial que va donar un resultat positiu d'1,32 mil·ligrams per litre d'alcohol en aire espirat en la prova d'alcoholèmia practicada, quintuplicava la taxa legal permesa. Després de la instrucció de les diligències penals, el denunciat ha estat citat per comparèixer davant del jutjat de guàrdia del Vendrell i el seu vehicle ha estat immobilitzat. 

 

Si se superen els 0,60 mg/l, és un delicte

Els cossos de seguretat recorden que no s'ha de conduir sota els efectes de l'alcohol i si se superen els 0,60 mil·ligrams per litre d'alcohol en aire espirat, és un delicte. En cas de patir un accident, aquesta taxa es rebaixa als 0,40 mg/l. Conduir sota els efectes de l'alcohol pot comportar penes de presó d'entre tres i sis mesos i la retirada total del carnet de conduir entre un i quatre anys. 

 

També et pot interessar: