Ja es pot demanar el descompte en la taxa de la brossa a Torredembarra

Cal ser veí del nucli antic o comerciant, tenir servei de porta a porta i reciclar correctament

Fins el 28 de febrer, els veïns del nucli antic de Torredembarra, i també els seus comerços i altres activitats, que tenen porta a porta i que reciclin correctament poden obtenir fins a un 35% de bonificació a la taxa de brossa. Per aquest motiu, la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament ha emès informació per recordar als interessats la tramitació corresponent, que afecta milers de torrencs que poden beneficiar-se d'un descompte en el pagament d'aquest impost.

Els requisits per tenir bonificacions en la taxa de la brossa a Torredembarra

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els habitatges que es trobin dins de l’àmbit de la recollida selectiva, l'anomenat porta a porta, podran gaudir d’una bonificació del 15% de la quota si realitzen correctament el reciclatge dels seus residus. Aquest servei es duu a terme, principalment, als carrers del nucli antic de la població.

Pel que fa als comerços i als locals destinats a altres activitats dins del terme municipal de Torredembarra, caldrà que tinguin vigent l’acord de col·laboració per facilitar la recollida selectiva dels residus. Òbviament, també serà un requisit imprescindible que realitzin correctament el reciclatge.

Si és així, podran gaudir d’una bonificació en funció del residu reciclat, que és del 17% en el cas del cartró, del 9% pel que fa a la matèria orgànica i d'un 9% més pel que fa al vidre. Així doncs, tot sumat, significa que es pot arribar a obtenir un descompte màxim de fins al 35%.

Com es demana la bonificació de la taxa de brossa a Torredembarra?

Per demanar la bonificació, cal sol·licitar-ho a l’Ajuntament de Torredembarra mitjançant instància o omplint un formulari a la pàgina web. En el cas dels ciutadans que disposen de servei porta a porta, han d’adjuntar una còpia del rebut pagat de la taxa d’escombraries corresponent a l’any 2018, que s’inclou a la factura de l’aigua emesa per SOREA.

En el cas dels propietaris de comerços o establiments d'altres activitats, hauran d’adjuntar una còpia del rebut pagat a BASE de la taxa d’escombraries, corresponent també a l’any 2018.

El calendari de tots els impostos a pagar a Torredembarra aquest 2019