GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Programen un desnonament a Torredembarra per a aquest dijous

L'execució hipotecària està prevista per a dos quarts d'onze del matí
La PAH Baix Gaià s'ha unit a la convocatòria iniciada per la CUP de Torredembarra. | ACN

 

Aquest dijous, 27 de juny, està previst que es produeixi un desnonament al centre de Torredembarra. Una execució hipotecària programada per dos quarts d'onze del matí deixarà sense habitatge una parella i la seva filla, menor d'edat. La situació ha provocat una reacció solidària a la vila: de cara a les nou del matí, la CUP ha fet una convocatòria en què insta «tota la ciutadania de Torredembarra» per anar a «donar suport i aturar aquesta nova vulneració d'un dret fonamental».

 

Comunicat dur de la CUP arran d'aquest desnonament

Els anticapitalistes, als quals també s'ha unit en la convocatòria la PAH Baix Gaià, denuncien que no s'ha ofert cap habitatge alternatiu per a la parella i afirmen que «s'està vulnerant la llei 24/2015 del Parlament de Catalunya que impedeix el desnonament de famílies amb fills menors d'edat».

 

Els cupaires, doncs, han convocat aquesta manifestació que mirarà d'impedir el desnonament. Alhora, reivindiquen «que Acció Social de l'Ajuntament de Torredembarra intervingui» i, en un comunicat, demanen també que Eduard Rovira «posi els instruments necessaris per aturar aquest i tots els desnonaments que puguin venir en un futur».

 

La convocatòria, a les nou; el desnonament, a dos quarts d'onze

D'aquesta manera, doncs, la CUP espera congregar un bon nombre de ciutadans per anar al domicili de la família que demà ha de ser desnonada. La cita és a les nou del matí a la plaça de la Font de Torredembarra. Des d'allà, el grup es traslladarà a l'habitatge on s'ha de produir l'execució hipotecària, situada a l'entorn de l'avinguda de Catalunya, però de la qual no s'ha revelat encara l'adreça en concret.