Pla general de l'accés al mòdul 4 del centre penitenciari de Mas d'Enric

Detecten un cas de coronavirus a la presó de Mas d'Enric al Catllar

L'han aïllat al mòdul d'infermeria

Pocs dies abans d'entrar en fase 3 de la desescalada, a la regió sanitària del Camp de Tarragona continuen sortint casos positius de coronavirus. Ahir s'alertava que continuava actiu el brot del virus al sociosanitari Monterols de Reus, amb pocs més de vint casos, aquest dijous s'ha confirmat un cas positiu  a la presó de Mas d'Enric, segons ha confirmat el Departament de Justícia i explica el Diari de Tarragona.

Primer positiu a la presó tarragonina

Els últims dies s'han practicat diverses proves PCR per comprovar si hi havia empresonats als centres penitenciaris catalans amb el coronavirus. A Mas d'Enric, al Catllar, hi ha hagut una persona que ha donat positiu de la Covid-19 i de pressa ha estat aïllat al mòdul d'infermeria. Així mateix, podria haver-hi algun cas més d'asimptomàtic.

D'altra banda, a les presons catalanes hi ha hagut un total de 12 casos positius de coronavirus  i, en concret, menys el de la presó tarragonina, la resta estan a Brians I, vuit d'ells a la presó i tres passant la quarantena a casa. 

En total, hi ha hagut 76 empresonats més que han donat positiu durant la pandèmia del coronavirus, entre que hi ha hagut 158 treballadors de les presons que també han patit la malaltia, 52 dels quals han rebut l'alta, segons informa el Departament de Justícia al citat mitjà.