GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Detenen a Roda de Berà un home que estava en cerca i captura

Els fets es van produir aquest dijous al migdia
Imatge d'arxiu d'un home detingut. | Cedida Mossos

 

Aquest dijous, 28 de febrer, pocs minuts abans d'un quart d'una del migdia, la Policia Local de Roda de Berà va rebre un avís que dos homes havien entrat a la deixalleria municipal saltant les tanques que la voregen. Un veí va encarregar-se d'avisar el cos local d'aquests fets, que havia pogut presenciar, i va ser llavors quan la Policia Local rodenca va traslladar-se fins a aquestes instal·lacions, que es troben situades al camí de l'Avenar d'aquesta localitat.

 

Detingut un home que es trobava en situació de cerca i captura

Un cop al lloc dels fets, la Policia Local va poder identificar les dues persones que havien saltat a l'interior de la deixalleria municipal. Un cop ja enxampats, els agents van procedir a la identificació dels dos individus. Durant els procediments que se segueixen de manera habitual en aquesta mena de casos, els policies presents van poder comprovar que un d'ells, un home de 29 anys que correspon a les inicials A.B. i que és de nacionalitat marroquina, tenia una ordre de recerca i detenció del Jutjat Penal de Reus.

 

Un cop efectuada la detenció i lectura de drets, es va traslladar aquesta persona a la caserna del Cos de Mossos d'Esquadra del Vendrell per posar-lo a disposició de l'autoritat judicial reclamant.

 

La Policia Local de Roda de Berà, «molt agraïda» per la col·laboració ciutadana

Aquesta actuació policial dels agents locals de Roda de Berà va ser promoguda, com ja hem explicat, gràcies a l'avís d'una persona que va poder veure gent a dintre del recinte i es va adonar que, els dijous, la deixalleria resta tancada.

 

Gràcies a aquest avís d'un veí de Roda de Berà, la Policia Local  va poder, doncs, acabar detenint una persona sobre la qual pesava una ordre de cerca i captura d'un jutjat. En un comunicat fet públic aquest divendres, la Policia Local de Roda de Berà ha manifestat que «vol mostrar el seu agraïment a la col·laboració ciutadana».

 

També et pot interessar