GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Detingut a Roda de Berà un delinqüent amb una ordre de cerca i captura

Els fets es van produir el passat dimecres, 13 de febrer
Imatge d'arxiu d'una detenció practicada per part d'un agent policial. | BaixGaiàDiari.cat

 

Nova detenció d'un delinqüent al terme municipal de Roda de Berà per part de la policia local d'aquest municipi del Baix Gaià. El passat dimecres, 13 de febrer, pocs minuts abans d'un quart de deu del matí, diversos efectius de la Policia Local de Roda de Berà, durant un control a la plaça Francesc Macià, van detenir F.S.M., de 50 anys d’edat, i de nacionalitat espanyola.

 

Una detenció fruit d'un control en què el delinqüent va oposar resistència

Després d'aturar el cotxe durant la rutina habitual del control policial es van adonar que el seu conductor era un home sobre qui pesava una ordre de recerca i detenció amb ingrés a presó des del mes de juny de l'any 2017, per obstrucció a la justícia. El cos policial feia mesos que el buscava, ja que també tenia un control específic per un delicte d’amenaces.

 

Durant la detenció i immobilització del vehicle que conduïa acompanyat de la seva dona, el detingut es va resistir, emprant la violència verbal i física. Finalment, però, es va poder procedir a la seva detenció i, seguint el protocol habitual en aquesta mena de casos, se li va fer la lectura dels seus drets. Una estona més tard de l'arrest, el detingut va ser traslladat a les dependències dels Mossos d’Esquadra i va ser posat a disposició de l’autoritat judicial que el reclamava.

 

Tercera detenció en vuit dies a Roda de Berà

La detenció que es va produir aquest dimecres, 15 de febrer, és la tercera que es produeix a Roda en els darrers vuit dies. La Policia Local de Roda de Berà va detenir el passat dimarts, dia 5 de febrer, cap a les vuit del vespre, a Y.B. i M.E., de 24 i 23 anys d’edat, respectivament, i de nacionalitat marroquina, acusats d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

 

També et pot interessar