Detenen un home amb una ordre de crida i cerca a Torredembarra

Els fets es van produir el passat dijous, 26 de setembre
La Policia Local de Torredembarra ha detingut el lladre. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

Nova detenció per part de la Policia Local de Torredembarra. Aquest passat dijous, dia 26 de setembre, al voltant de les dotze del migdia, una patrulla de la Policia Local va detenir un home, veí de Barcelona, amb motiu d’una ordre judicial de recerca i detenció que pesava sobre ell.

Els fets es van produir al passeig de Rafael de Campalans

Els agents de la Policia Local de Torredembarra es trobaven duent a terme tasques de patrullatge i de seguretat ciutadana al passeig marítim de Rafael Campalans de la localitat, quan van observar dues persones que, en adonar-se que passava el cotxe policial, van fer un canvi de direcció sobtada.

Davant d’aquesta actitud sospitosa, els agents de la policia torrenca van procedir a aturar el vehicle i a identificar les dues persones que l'ocupaven. Després de fer totes les comprovacions pertinents en aquesta mena de casos, els agents van confirmar que segons la base de dades policial, als dos ocupants els constaven antecedents per delictes de furt i robatori i a més, a un d’ells l’ordre esmentada.

En base a aquest darrer fet, doncs, la Policia Local de Torredembarra va detenir l'home, que poca estona més tard va passar a mans dels Mossos d'Esquadra, el cos encarregat de fer-lo passar a disposició judicial.

"🔴ALERTA: Un ferit en una baralla al centre de Torredembarra" "🔥ARA MATEIX: Incendi al pàrquing d'un bloc de pisos a Torredembarra"