Cau al Catllar un grup serbi que es dedicava al tràfic i cultiu de marihuana

Es van fer dos detinguts i es van intervenir 1.000 plantes de marihuana, cabdells secs i diners en efectiu
Una imatge de la plantació de marihuana enxampada al Catllar. | Cedida CME

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts al Catllar un home de 37 anys, de nacionalitat alemanya i passaport italià i una dona de 30 anys, de nacionalitat sèrbia, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues.

 

Enxampats pel soroll dels aires acondicionats i l'olor de marihuana

Els investigadors van confirmar l'existència d'una plantació interior de marihuana en un habitatge unifamiliar d'alt nivell de la urbanització parc de Llevant del Catllar on els aparells d'aire condicionat funcionaven ininterrompudament, s'hi sentia fortes olors i s'hi feia un elevat consum d'energia elèctrica. Els dos detinguts passaran properament a disposició judicial.

 

La policia va descobrir que el pàrquing de la casa s'havia habilitat per a una completa instal·lació formada per transformadors, làmpades, ventiladors, diversos aparells d'humificació i filtres d'aire per fer disminuir les olors i altres elements per afavorir el cultiu interior.

 

Es van intervenir un miler de plantes

S'hi van intervenir 1.000 plantes de marihuana i diversos quilos de cabdells secs, així com diners en efectiu, telèfons mòbils i diversos aparells electrònics. A més de desarticular aquest punt de venda de droga, també es va tallar el subministrament elèctric des d'on es feia la defraudació de fluid i es va tancar la casa llogada