Detenen enmig de l'antiga N-340, a Altafulla, l'autor d'un robatori a Tarragona

Policia Local i Mossos d'Esquadra han hagut de reduir l'individu i una acompanyant
Els fets s'han produït pels volts de dos quarts de quatre de la tarda. | TarragonaDigital.

 

El pas de l'antiga N-340 pel bell mig del terme municipal d'Altafulla, per l'actual avinguda del Marquès de Tamarit, ha estat l'escenari d'una espectacular detenció a primera hora de la tarda d'aquest divendres, 8 de novembre. La Policia Local d'Altafulla i els Mossos d'Esquadra han detingut un home al mig de la calçada, protagonista d'una fugida després d'haver perpetrat, minuts abans, un robatori a la ciutat de Tarragona.

 

L'home i la seva acompanyant han oposat resistència

La Policia Local altafullenca l'ha interceptat, però l'home i la seva acompanyant han oposat resistència enmig de cops, empentes i crits entre tots dos i els agents de la policia local. Els Mossos d'Esquadra han desplaçat dues dotacions de reforç al lloc dels fets, que han acabat amb la detenció de l'home com a autor del presumpte robatori i per resistència als agents de l'autoritat. La mateixa Policia Local d'Altafulla ha emès una piulada al seu compte oficial explicant succintament els fets:

 

 

Tot plegat ha passat al bell mig de la calçada de l'avinguda del Marquès de Tamarit, fent molt visible el gran desplegament dels dos cossos policials i la complexitat de la detenció, davant de la resistència física del detingut i dels crits de la seva acompanyant. S'ha generat, doncs, moments de molta expectació al pas de l'antiga N-340 pel terme municipal d'Altafulla.

 

Pels volts de les quatre tocades de la tarda, però, s'ha pogut restablir el trànsit amb total normalitat, un cop la policia catalana s'ha fet càrrec de la custòdia de l'individu arrestat.

Més notícies de la categoria Baix Gaià