Detenen un lladre després de robar en una botiga de Roda de Berà

Els fets es van produir aquest dijous, 31 de gener
Imatge d'arxiu d'un home detingut. | Cedida Mossos

 

La Policia Local de Roda de Berà va detenir aquest dijous, 31 de gener, un home, amb les inicials F.C.B., de 42 anys, i veí de la comarca del Ripollès, a Girona, després de cometre un robatori en un comerç del nucli urbà de la localitat. Els agents de la Policia Local de Roda de Berà van rebre l’avís del comerciant en cometre’s el furt.

Una persecució al lladre des de la plaça del Pins fins al camí de Cal Llorenç

Ràpidament, diverses patrulles de la Policia Local rodenca van desplaçar-se fins a la cèntrica ubicació on s'havien produït els fets que els havien denunciat.

En aquell moment, es va iniciar una fugida per part del presumpte lladre i una posterior persecució policial, que els va portar a seguir el presumpte delinqüent des de la plaça dels Pins fins al camí de Cal Llorenç, on finalment, els agents el van poder detenir.

El detingut, un home amb nombrosos antecedents policials

El presumpte autor té nombrosos antecedents policials i una ordre de crida i cerca, segons diligències del Jutjat del Vendrell per delicte de robatori amb força. Després de la seva detenció ha estat posat a disposició de l’autoritat judicial.

La Policia Local de Roda de Berà, en un comunicat que s'ha fet públic a través de l'Ajuntament rodenc, ha agraït la col·laboració del comerciant així com la dels veïns i veïnes «que col·laboren diàriament amb el manteniment de la seguretat al municipi».

La Policia Local de Roda de Berà, un cos solidari contra el càncer infantil

La Policia Local de Roda de Berà ja va ser protagonista de l'actualitat fa escassos dies, però en aquest cas, no pas per cap detenció, sinó per una acció solidària que ja han aplaudit centenars de veïns de la localitat. A través d'una campanya de venda d'escuts solidaris, els agents rodencs han aconseguit recaptar més de 1.300 euros que donaran, íntegrament, a la lluita contra el càncer infantil.

També et pot interessar

La Policia Local de Roda de Berà recapta 1.320 euros contra el càncer infantil

Núria Mercadé, nova jutgessa de pau de Roda de Berà

"Roda de Berà ja té nova jutgessa de pau" "El banc blau de Torredembarra, un nou espai per parlar de salut i benestar"