GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Fereix un policia a Roda de Berà i el detenen per saltar-se una ordre d'allunyament

L'home té 32 anys i és de nacionalitat espanyola
L'home va ser detingut per part de la Policia Local de Roda de Berà el passat dimarts, 2 d'abril. | Cedida.

 

El passat dimarts, dia 2 d’abril, a la matinada, la Policia Local de Roda de Berà va detenir un home de 32 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i que respon a les inicials SAC per haver trencat una condemna en una ordre d’allunyament. El detingut tenia una ordre d’allunyament vers un tercer, que va demanar auxili a la Policia rodenca, la qual va acudir amb immediatesa.

 

El detingut va ferir un agent de la Policia Local de Roda de Berà

L’individu, que té 32 anys i és veí de Roda de Berà, va oposar força resistència als agents de la Policia Local rodenca. D'aquesta manera, l'home no va mostrar cap col·laboració amb la policia, segons han explicat fonts policials, i va atemptar contra la integritat dels agents. Finalment, després de diversos forcejos, la Policia Local de Roda els va acabar detenint imputant-li dos supòsits: el de trencament de condemna i el d'atemptat a agents de l’autoritat.

 

Un cop finalitzades les diligències pertinents en els protocols de la Policia Local, la patrulla es va dirigir a l’Hospital del Vendrell per tal d'efectuar les cures oportunes a un agent de policia i a la persona detinguda, també acomplint els protocols pertinents en aquesta mena de casos.

 

Després que se'n fes càrrec la Policia Local de Roda de Berà el detingut es va traslladar el detingut a la comissaria de Mossos d’Esquadra del Vendrell.

 

Un detingut, fa uns dies, per robar en un supermercat

El darrer precedent d'una detenció a Roda de Berà no va més enllà de fa quinze dies. La Policia Local de la localitat va rebre un avís el passat dijous 14 de març a la tarda de que unes persones estaven intentant furtar productes dins d’un gran supermercat del municipi. Agents de la Policia es van desplaçar fins on s’estaven produint els suposats fets i, després de les gestions pertinents, van detenir una persona.

 

També et pot interessar