Detingut per saltar-se una ordre d'allunyament a Torredembarra

Els fets es van produir aquest dimecres, 9 de gener

La Policia Local de Torredembarra va detenir, aquest dimecres 9 de gener, un home que va trencar una ordre d'allunyament que tenia sobre la seva ex parella. Va ser la mateixa dona qui va donar l'avís a la Policia Local torrenca: el seu ex marit s'havia posat en contacte amb ella, cosa que trenca l'ordre d'allunyament, i va decidir alertar els agents locals, que es van encarregar de la detenció de l'home. El detingut passarà a disposició judicial en les pròximes hores.

Una ordre d'allunyament dictada el desembre de 2018

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Feia poques setmanes que el jutge havia dictat una ordre d'allunyament sobre l'home que ara, en trencar-la, ha resultat detingut. Els fets es remunten al passat dissabte, 22 de desembre, passat quan la mateixa dona va presentar, a la Policia Local de Torredembarra, una denúncia per maltractament contra el seu exmarit.

Aquell dia, i a conseqüència d’aquella denúncia, la Policia Local de la Torre va procedir a la seva detenció i l'home va passar a disposició judicial. Arran d'aquella detenció i després de declarar davant del magistrat, el jutjat va dictar mesures de protecció per a la dona, concretant una ordre d'allunyament.

El detingut trenca l'ordre d'allunyament

Així, l’ex marit no podia apropar-se ni posar-se en contacte, en cap concepte, amb la víctima, cosa que sí que va fer aquest dimecres, 9 de gener. Arran de la denúncia de la dona sobre aquest fet, la Policia Local va detenir-lo de nou i ara és a l'espera de la decisió del jutge mentre està acusat d'un delicte de trencament d'aquestes mesures.

Segona detenció en relació a la violència masclista aquest 2019 a Torredembarra

Aquest no és, malauradament, el primer cas en relació a la violència masclista de què es té coneixement a la Torre en els onze dies que portem de 2019. El migdia de l'1 de gener, coincidint amb la diada de Cap d'Any, la Policia Local de Torredembarra va detenir un veí d’Altafulla per un presumpte delicte de violència en l’àmbit de la llar després d'una forta discussió a un habitatge del barri dels Munts que va posar en alerta el veïnat de la zona.