Cinc detinguts en l'operació policial a un club cannàbic a Torredembarra

La duen a terme conjuntament la Policia Local de Torredembarra i la Guàrdia Civil
Imatge de l'operatiu policial antidroga a Torredembarra. | BaixGaiàDiari.cat

 

ACTUALITZACIÓ 22/12/2018: Els detinguts per l'operatiu han ascendit a cinc. Fonts policials asseguren que es van requisar 3 quilos de marihuana, 400 grams d'haixix i 3.000 euros en efectiu.

 

NOTÍCIA 18/12/2018: Aquest dimarts, 18 de desembre, s'ha dut a terme una operació policial antidroga a un club de fumadors de cànnabis situat al passeig de Miramar de Torredembarra, és a dir, al pas de l'antiga carretera N-340 per la vila, just davant de l'estació de tren. En total, s'han dut a terme dos escorcolls: al club cannàbic situat al passeig de Miramar, centre de l'operació, però també en un altre local de la vila. En total, tres persones han estat detingudes.

 

Tres persones, detingudes en una operació antidroga a Torredembarra

L'operació, iniciada poc després de les deu del matí, s'ha allargat fins a mitja tarda i s'ha desenvolupat de manera conjunta entre la Policia Local de Torredembarra i la Guàrdia Civil. L'operatiu és conseqüència d'una investigació que la policia torrenca havia iniciat ja fa setmanes i que ha culminat amb la col·laboració de la Guàrdia Civil.

 

Segons ha pogut saber BaixGaiàDiari.cat, l'operació policial ha acabat poc després de les cinc de la tarda d'aquest dimarts, 18 de desembre. Tres persones han estat detingudes, acusades de diversos delictes, entre els quals, el de tràfic de drogues i el de pertinença a banda organitzada. Hi ha, també, una quarta persona que està sent investigada després dels dos escorcolls practicats aquest dimarts.

 

S'han endut marihuana i haixix d'un dels punts escorcollats

Al llarg d'aquests escorcolls, que ha dictat el jutjat d'instrucció número 7 del Vendrell i on també ha participat la unitat canina de la Guàrdia Civil, també s'han incautat diverses quantitats de droga i de diners en metàl·lic. Així doncs, els cossos policials s'han endut una quantitat de marihuana i d'haixix que no s'ha pogut determinar, així com tampoc s'ha concretat la quantitat de diners en metàl·lic requisats, que podrien ascendir a diversos centenars d'euros.

 

Poca estona després de l'operació, doncs, tan sols ha transcendit el nombre de persones detingudes, però caldrà esperar la informació policial oficial per determinar els delictes de què són acusats i altres aspectes de la investigació policial.

 

L'operatiu policial s'ha dut a terme conjuntament entre la Guàrdia Civil i la Policia Local de Torredembarra. | BaixGaiàDiari.cat