Dos detinguts per una plantació 'indoor' de marihuana a Torredembarra

Els dos arrestats tenien vora 900 plantes en una casa del carrer del Conflent
La Policia Local de Torredembarra i la Guàrdia Civil han detingut dues persones. | Cedida

 

Dues persones han estat detingudes a Torredembarra en el marc d'una operació antidroga, després que hagin estat enxampats amb una plantació 'indoor' de gairebé 900 plantes de marihuana. Les plantes es trobaven a l'interior d'un habitatge del carrer del Conflent, a la zona de Babilònia. Els detinguts són dos homes de nacionalitat espanyola, de 50 i 47 anys.

 

Les queixes dels veïns, l'origen de les investigacions

La investigació policial, que ha acabat amb l'operació policial conjunta entre la Guàrdia Civil i la Policia Local de Torredembarra, va iniciar-se arran de queixes del veïnat, que va sospitar de l'existència de la plantació a causa de les olors de les plantes. Arran d'això, amb la col·laboració de l'empresa subministradora d'electricitat, es van analitzar els consums de llum i es va concloure que la gran despesa implicava l'existència d'aparells destinats al cultiu 'indoor' de marihuana.

 

Després que un jutge dictés l'ordre d'entrada, doncs, la Guàrdia Civil i la Policia Local de Torredembarra han desenvolupat un operatiu conjunt que ha acabat amb la detenció de dues persones, de 50 i 47 anys. Després d'accedir a l'interior de l'habitatge, que es troba al carrer del Conflent del barri de Babilònia de Torredembarra, s'han localitzat un total de 867 plantes de marihuana distribuïdes entre els diversos habitacles del garatge, així com diversos objectes per al seu cultiu i elaboració.

 

Els dos detinguts, a disposició judicial

Als dos detinguts se'ls imputa un presumpte delicte contra la salut pública per cultiu, elaboració i tràfic de substàncies estupefaents; i un altre de frau del fluid elèctric. Tots dos han estat posats a disposició judicial, també amb els objectes intervinguts, al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.