Festa Major d'Altafulla.

Altafulla entra de ple en els dies més àlgids de Sant Martí

El dia en honor al patró, que és festiu, serà dilluns, dia 11

Amb el cap de setmana, Altafulla celebra els dies més àlgids de la seva Festa Major, Sant Martí, que culminaran dilluns, dia 11 de novembre —el dia en honor del patró de la localitat. Des d'aquest mateix divendres i fins dilluns, doncs, la vila viurà quatre dies d'activitats i actes de tota mena.

Un divendres de futbol i cinema

Ja aquest divendres hi ha activitat festiva a Altafulla: al pavelló municipal, a partir de les vuit del vespre, es disputarà el vuitè Memorial Pepe Pijuan de futbol sala, amb la participació dels Veterans del Futbol Sala Altafulla, la Penya Barcelonista i equips dels Armats, Castellers i Diables d’Altafulla.  A dos quarts d'onze de la nit es projectarà el film 'Cavernícola' a l'envelat del Parc del Comunidor.

Dissabte, cercavila infantil i orquestra

De cara a dissabte, la programació és més intensa. Entre els actes més destacats, a partir de les onze del matí hi haurà jocs gegants i tradicionals a la plaça de Martí Royo, i a dos quarts de sis de la tarda, des de la plaça del Pou, es farà una cercavila infantil  amb el Grup de Diables Petits d’Altafulla, el Ball de diables Infantil de Valls, la Víbria petita dels Diables Voramar del Serrallo, i els Gegants i nans, Bastoners, Castellers i Grallers d’Altafulla, els Grallers de l’Escola de Música i, com a novetat, enguany, el Gat de foc d’Altafulla. A la nit, a partir de les deu de la nit, l'Orquestra Cimarrón oferirà concert i ball de festa major fins ben entrada la matinada a l'envelat del Parc del Comunidor.

Diumenge, l'empalmada

Diumenge,  l'activitat més destacada és l'empalmada, a partir de les 24.00 hores a l'envelat del Comunidor. DJ Rayo i DJ Ivan seran els encarregats de posar la música fins a les sis del matí. Abans, durant el dia, hi haurà un espectacle de màgia a les 12.30 hores a la plaça de Martí Royo i l'obra teatral 'La importància de ser Frank' a l'envelat, a partir de dos quarts d'onze de la nit.

Dilluns, dia gran de Sant Martí

Sant Martí, com cada 11 de novembre, se celebrarà amb totes les de la llei a Altafulla. Matinades, la pujada del pilar per les escales del carrer del Forn, l'ofici i la processó, les ballades de bastons i de sardanes, el Quinto del Grup de Diables i, al vespre, el correfoc i els versots, marcaran la jornada.