Doble aposta de l'Ajuntament de Torredembarra en el combat contra l'atur

Carrefour inicia un procés de selecció amb el suport del Servei Municipal d’Orientació Laboral
Una imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Torredembarra. | Gerard Recasens

 

El proper divendres, dia 17 de maig, se celebrarà una sessió d''speed dating' a Torredembarra de la mà de l'empresa Carrefour en col·laboració amb el Servei Municipal d'Orientació Laboral.

 

Es tracta d'una jornada de selecció on els referents de Recursos Humans de la cadena de supermercats Carrefour realitzaran entrevistes exprés d'entre tres i cinc minuts per tal que les persones interessades tinguin l'oportunitat de transmetre les seves aptituds i defensar la seva candidatura de cara a la campanya d'estiu.

 

Les diferents vacants que s'ofereixen són per a caixa, reposició i personal de carnisseria i peixateria. Els interessats a participar-hi poden dirigir-se, amb el currículum actualitzat, al Servei Municipal d'Orientació Laboral, situat a la seu de la regidoria d'Acció Social, al número 16 del carrer de la Muralla. El termini de presentació de candidatures finalitza dijous, dia 16 de maig. 

 

Un servei d'acompanyament laboral per als joves

Però aquesta no és l'única aposta que s'impulsa des del consistori torrenc en el combat contra l'atur. El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de Torredembarra comptarà amb un servei d’acompanyament laboral per a joves que es posarà en marxa el proper dimecres, 22 de maig.

 

La implantació d’aquest programa és fruit d’un acord de col·laboració entre el Consell Comarcal del Tarragonès i l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Joventut. D’aquesta manera, el PIJ comptarà amb un assessor laboral que atendrà els joves i els oferirà assessorament laboral i formatiu, informarà sobre el programa de Garantia Juvenil, realització de currículums, ofertes de feina i altres accions relacionades.

 

El servei s’oferirà quinzenalment des del 22 de maig en horari de nou a una del migdia i de cinc a vuit de la tarda, fins al 14 de juny, i a l’estiu només en horari de matí. S'haurà de demanar cita prèvia al telèfon 977 64 00 25 (ext.721) i al 616 02 11 15. 

 

També et pot interessar