Imatge d'arxiu dels membres del Grup de Diables d'Altafulla

Dol als Diables d'Altafulla per la mort d'una jove companya de la colla

L'entitat ha fet un comunicat anunciant el traspàs de la Mireia Salmeron

Trista notícia per al Grup de Diables d'Altafulla. La colla està «consternada» per la mort d'una jove companya, la Mireia Salmeron, membre del grup i parella de l'actual Llucifer, David Largo. La Mireia ha mort als 32 anys després d'una llarga malaltia.

L'entitat ha fet pública la notícia a través d'una publicació a les xarxes socials, amb la qual volen també transmetre el seu condol i afecte a tota la família i amics, «en aquests moments tan difícils».

La publicació dels  Diables d'Altafulla s'ha omplert de comentaris de persones que han mostrat també el seu condol per la mort de la jove i han volgut donar ànims a la família. S'hi han sumat també altres entitats, com el Ball de Diables de Vila-seca, que ha enviat «una abraçada i el nostre escalf per a la família, l'entorn proper i la família de foc».

Amics i familiars diran l'últim adeu a la Mireia en una cerimònia a la parròquia d'Altafulla aquest dimecres, 12 de maig, a les 10 del matí. La vetlla es fa a la sala 3 del Tanatori de Torredembarra.