Furgó dels Mossos d'Esquadra

Roda de Berà demana reforços a Mossos després de dos nous robatoris

Es van produir el vespre d'aquest dimarts

Creix la preocupació a Roda de Berà davant d'un nou increment dels robatoris amb força en habitatges en les darreres setmanes. L'episodi recorda el que es va viure fa vora un any, quan pels volts del mes de desembre i les festes de Nadal es va produir una onada d'aquests delictes que, setmanes després, es va poder sufocar amb algunes detencions.

Demanen reforços a Mossos d'Esquadra

L'alcalde de la localitat, Pere Virgili, ha reconegut a BaixGaiàDiari.cat  certa «preocupació» per aquestes situacions, si bé ha destacat que «l'onada de robatoris actual no és de la mateixa intensitat de la de l'any passat». Amb tot, però, l'Ajuntament i la Policia Local ja han reaccionat i en les darreres hores han mantingut converses amb el cos de Mossos d'Esquadra amb l'objectiu de demanar-los reforços en el patrullatge als carrers de Roda de Berà.

«Nosaltres seguirem amb la doble patrulla i volem reforçar la vigilància amb la incorporació de reforços que ens enviïn els Mossos d'Esquadra», ha detallat l'alcalde Pere Virgili. Amb aquest augment de la presència policial, s'espera dissuadir l'acció dels lladres que, en els darrers dies, han actuat al municipi.

Dos nous robatoris aquest dimarts al vespre

Una preocupació que, a Roda de Berà, s'ha vist incrementada aquest dimarts, 19 de novembre, al vespre, quan s'han produït dos nous casos de robatoris amb força en habitatges. Tots dos van tenir lloc de manera força consecutiva —entre les sis i les vuit del vespre. El primer va tenir lloc a la cantonada entre el passeig de les Torres i el carrer d'Hostalric; mentre que el segon es va produir en una altra zona del terme municipal, molt més al nord, a tocar del terme del Vendrell —en concret, al carrer de Rosalía de Castro.

La Policia Local de Roda de Berà i els Mossos d'Esquadra van ser als llocs dels fets i s'han fet càrrec de  la investigació per enxampar els autors, que podrien ser els mateixos en els dos casos d'aquest dimarts.